Η κορδέλα που ήθελε να πετάξει - Σάρα Κατερίνα Παπαδάκη

«Δεν είσαι πουλί, κορδέλα είσαι!

Το πολύ πολύ, αν είσαι τυχερή,
να διακοσμήσεις κανένα καπέλο».

Τι γίνεται όταν η κορδέλα ονειρεύεται κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό για το οποίο προορίζεται και θέλει να πετάξει μακριά, όπως τα πουλιά; Θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό της; Ποιες περιπέτειες την περιμένουν;
Ένα παραμύθι για να μη σταματήσεις να ονειρεύεσαι και να μην το βάζεις ποτέ κάτω. Πάντα να ελπίζεις και πάντα να προσπαθείς!

(από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)




Αγαπώ πολύ τα βιβλία που δείχνουν πως το πείσμα και η θέληση είναι ικανά να σε κάνουν να καταφέρεις τα πάντα! Η μικρή κορδέλα του βιβλίου, είχε όνειρο να πετάξει. Τι και αν ήταν κορδέλα; Τι και αν της έλεγαν πως το μόνο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να διακοσμήσει κάποιο καπέλο; Μάζεψε τις δυνάμεις της και πέταξε μακριά. Συνάντησε δυσκολίες, όμως την κατάλληλη στιγμή, βρέθηκε στο σωστό μέρος! Και κάπως έτσι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Η Σάρα Κατερίνα Παπαδάκη, υπογράφει αυτήν την πολύ όμορφη ιστορία, σε εικονογράφηση Κατερίνας Χρυσώλη. Γραμμένη σε απλή γλώσσα, στολισμένη από πολύχρωμες εικόνες, δείχνει πως όλες οι δυσκολίες ξεπερνιούνται όταν θέλεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου, και πως όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πάρεις απόφαση!

Το βιβλίο ''Η κορδέλα που ήθελε να πετάξει'', από την Σάρα Κατερίνα Παπαδάκη, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις i write.

---

Ένα ακόμη βιβλίο των εκδόσεων i write που ξεχώρισα :

Το μπαουλάκι της αγάπης - Ζωή Κοντόγιαννου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου