Το Μπαουλάκι της Αγάπης - Ζωή Σ. Κοντόγιαννου

Το μπαουλάκι του μικρού Φίλιππου κρύβει έναν σπάνιο θησαυρό που το αδύνατο μπορεί να κάνει δυνατό... Έρχεται να μας γεμίσει με αγάπη δυνατή και να μας θυμίσει πως δε γίνεται να ζούμε στη ζωή χωρίς αυτή... Το ''Μπαουλάκι της Αγάπης'' έχει τη δύναμη το μίσος να νικήσει και σε όλες τις καρδιές, ακόμα και στις πιο κακές, αγάπη να χαρίσει!

( Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο)

Το Μπαουλάκι της Αγάπης - Ζωή Σ. Κοντόγιαννου
Ο μικρός Φίλιππος ζει με την οικογένεια του σε ένα φτωχικό σπίτι. Όμως, έχοντας στην κατοχή του το Μπαουλάκι της Αγάπης, και ανοίγοντας το κάθε μέρα, νιώθει ευτυχισμένος, και δεν του λείπει τίποτα. Μια ημέρα, η βασίλισσα η Μισητή θα πάρει το Μπαουλάκι της Αγάπης από τον μικρό, και θα ανταλλάξει με το Μπαουλάκι του μίσους. Από τότε ο Φίλιππος θα είναι δυστυχισμένος, θα γκρινιάζει και θα κλαίει συνέχεια. Σύντομα θα αντιληφθεί ότι δεν έχει το μπαουλάκι που είχε, και θα ξεκινήσει μια περιπέτεια να βρει τη βασίλισσα και να πάρει πίσω το μπαουλάκι που του ανήκει. Όμως δε θα το πάρει μόνο πίσω, αλλά θα δώσει ένα μάθημα αγάπης στη βασίλισσα!

Η Ζωή Σ. Κοντόγιαννου υπογράφει αυτήν την όμορφη ιστορία, που σκοπό έχει να διδάξει τη δύναμη της αγάπης και της καλοσύνης! Οι αγνές και αθώες πράξεις που γίνονται χωρίς δόλο είναι ικανές να αλλάξουν ακόμα και τον πιο σκληρό άνθρωπο!

Η εικονογράφηση είναι εξίσου όμορφη, και την έχει αναλάβει η Ιφιγένεα Σιδέρη.

Το Μπαουλάκι της Αγάπης, της Ζωής Σ. Κοντόγιαννου, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iwrite και μπορείτε να το προμηθευτείτε online : 

---

Δύο ακόμη παιδικά βιβλία που δείχνουν τη δύναμη της αγάπης, της πίστης και της ελπίδας και  που ξεχώρισα :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου