Μαζί για Πάντα - Julie Cohen

Η αγάπη τους δεν είχε τέλος. Η ζωή τους ήταν ένα ψέμα. Μια τολμηρή και αληθινά συναρπαστική ιστορία αγάπης.

Έτσι ακριβώς γράφει το εξώφυλλο του μυθιστορήματος της Julie Cohen, Μαζί για πάντα, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιβίσκος, και νομίζω δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα! Μια ιδιαίτερη ιστορία αγάπης, για δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν βαθιά και αληθινά. Ένα βιβλίο που διαβάζεται με μιας και σε αφήνει με κομμένη την ανάσα.

Μαζί για πάντα - Julie Cohen 


Ο Ρόμπι και η Έμιλι είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, που είναι μαζί για πολλά χρόνια. Όλα θα αλλάξουν ένα πρωινό, όταν ο Ρόμπι θα ξυπνήσει και θα αφήσει στο κομοδίνο της συζύγου του, ένα σημείωμα και ένα τριαντάφυλλο. Και από εκεί ξεκινάνε όλα. 

Ένα μαγικό ταξίδι, που μας πάει στο παρελθόν και μας αποκαλύπτει τις ζωές και τα κρυμμένα μυστικά τους. Μια χαρούμενη οικογένεια με δύο παιδιά και εγγόνια. Έτσι φαίνεται. Μα αυτό το αγαπημένο ζευγάρι έμεινε δεμένο παρά τις δυσκολίες. Παρά τον πόνο που προκάλεσε η σχέση τους. Παρά την πραγματική τους ζωή, που σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή που φαίνεται. Όμως, η αγάπη μένει πάντα στο τέλος και νικάει, αψηφώντας όλα τα σκοτεινά εμπόδια.

Η αλήθεια είναι ότι οι ιστορίες αγάπης δεν είναι το φόρτε μου. Πως κατάφερε αυτή να με κερδίσει; Επειδή απέφυγε όλα τα κλισέ και την πεπατημένη. Η συγγραφέας, αφηγείται μια ιστορία με πλοκή αντίστροφη στο χρόνο, ξεκινώντας από το παρόν και πηγαίνοντας στο παρελθόν, προχωρώντας όλο και πιο πίσω, και αποκαλύπτοντας όλο και περισσότερα σκοτεινά μυστικά, όχι μόνο για τον κάθε ένα, αλλά και για την ίδια τους τη σχέση. Κάθε μυστικό ξετυλιγόταν με μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο, και με έκανε να μην μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου, παρά μόνο όταν το τελείωσα. 

Η γραφή της Julie Cohen είναι ευαίσθητη και τρυφερή. Κάθε σελίδα είναι γεμάτη εικόνες και συναισθήματα. Απόλαυσα την κάθε σελίδα, και παρά το γεγονός ότι ξεκινάει με ένα δυσάρεστο γεγονός, τελειώνει με το πιο θετικό και αισιόδοξο μήνυμα. 

Σίγουρα θα ήθελα να διαβάσω και άλλα βιβλία από την Julie Cohen!

----

Αν θέλετε και εσείς να διαβάσετε το βιβλίο της Julie Cohen ''Μαζί για πάντα'', μπορείτε να το προμηθευτείτε online ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου