Τα σ'αγαπώ πεθαίνουν στην αγχόνη - Νατάσσα Καραμανλή / Χαρά Χρυσάφη - Και διαγωνισμός για ένα αντίτυπο

Τα σ'αγαπώ πεθαίνουν στην αγχόνη, από τις Νατάσσα Καραμανλή και Χαρά Χρυσάφη. Ένα επιστολικό μυθιστόρημα, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Grotesque, που θα μαγέψει και θα γεμίσει βαθιά συναισθήματα, ακόμα και τον πιο σκληρό αναγνώστη.

Τα σ'αγαπώ πεθαίνουν στην αγχόνη - Νατάσσα Καραμανλή, Χαρά Χρυσάφη, εκδόσεις Grotesque

Το συγκεκριμένο βιβλίο, είναι γραμμένο σε μορφή επιστολών,μεταξύ δύο αγαπημένων, του Τζέιμς και της Σιμόν, οι οποίοι κατοικούσαν σε διαφορετικά μέρη, και διαδραματίζεται μεταξύ του 1950- 1952. Ο ρομαντισμός που αποπνέουν τα γράμματα, ο τρόπος με τον οποίον εκφράζεται η αγνή αγάπη και ο αληθινός έρωτας, το αστείρευτο πάθος, που εκφράζεται μέσα από λέξεις, που γεννούν βαθιά συναισθήματα και ζωντανές εικόνες. Λυρικό, ποιητικό, μας βάζει για τα καλά στο κλίμα της εποχής. 

Βαθύ, συγκινητικό, τρυφερό, ερωτικό, και δύο πένες που έχουν ταιριάξει άψογα, χωρίς να μπορεί κανείς να ξεχωρίσει τις δύο συγγραφείς, αφού έχουν δέσει ιδανικά. Τα σ'αγαπώ πεθαίνουν στην αγχόνη, όμως ο έρωτας δεν θα πάψει ποτέ να εμπνέει και να πρωταγωνιστεί, σε όποιο κοινωνικό, ιστορικό και χρονικό πλαίσιο και αν ανήκουν!

------

Για τους αναγνώστες του readoclock.gr :
Με τις εκδόσεις Grotesque κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου ''Τα σ'αγαπώ πεθαίνουν στην αγχόνη'', από τις Νατάσσα Καραμανλή και Χαρά Χρυσάφη. Για να δηλώσετε μέρος και να διαβάσετε τους όρους πατήστε :εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου