Παρουσίαση του βιβλίου "Η περιπέτεια του Κοκό"

 Την Κυριακή 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου "Η περιπέτεια του Κοκό"! Η Αγγελική Φλωράκη, ηθοποιός και σκηνοθέτις προλόγισε την εκδήλωση και διάβασε αποσπάσματα ενώ η συγγραφέας και παιδαγωγός Ήρα Βλάχου μίλησε για το βιβλίο , και μου έκανε και κάποιες ερωτήσεις !




 





Μετά τις ερωτήσεις του κοινού ήρθε και η ώρα των υπογραφών! Στο τέλος της εκδήλωσης, παίξαμε και ζωγραφίσαμε με τους μικρούς μας φίλους , ενώ φυσικά συζητήσαμε για τα βιβλία και όχι μόνο! 



Μια υπέροχη ημέρα, που πραγματοποιήθηκε στον όμορφο χώρο του Zatopek book cafe. 


Ευχαριστώ πολύ την Αγγελική Φλωράκη και Ήρα Βλάχου που μίλησαν για το βιβλίο μου. Τις εκδόσεις Φυλάτος για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία. Την Βιβή Μαρκάτος, εικονογράφο του βιβλίου. Τον χώρο του zatopek book cafe για την φιλοξενία.

Και φυσικά ευχαριστώ πολύ και όσους παρευρέθηκαν και γέμισαν τον χώρο με τα χαμόγελα και την θετική τους διάθεση ! Είναι πολύ σημαντικό που στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μου είχα κοντά μου τόσο χαμογελαστά πρόσωπα, που έκαναν αυτήν την τόσο σημαντική για εμένα ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή ! Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση! 


















Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φυλάτος και μπορείτε να το βρείτε : ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου