The could' ve danced all night - Νίκος Σταϊκούλης

"Λένε, πως όταν κάνεις πεθαίνει, ξαναζεί σε λούπα τις τελευταίες του στιγμές, για πάντα, όχι όλη του τη ζωή, μόνο τις τελευταίες στιγμές" 

"Και όταν όλος ο κόσμος πεθαίνει, τι ξαναζεί;"

"Μάλλον ένα πάρτυ" 

🥂🥂🥂






Σε ένα τέτοιο πάρτυ εξελίσσεται αυτή η μικρή ιστορία, η οποία και με ενθουσίασε! Ένας μυστηριώδης και "άφαντος" οικοδεσπότης , ο κύριος Τ. διοργανώνει ένα πάρτυ στην Νέα Ορλεάνη, μια νύχτα του Ιουνίου , το 1959 , όπου σύμφωνα με μια προφητεία μπορεί και να καταστρεφόταν ο κόσμος. Οι καλεσμένοι αρχίζουν να καταφτάνουν , και το μυστήριο για τον οικοδεσπότη αλλά και για το ίδιο το πάρτυ γίνεται όλο και μεγαλύτερο! Όλοι τους διαφορετικοί χαρακτήρες , που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους , ούτε ξέρουν και τον λόγο που βρίσκονται εκεί. Ποτό, μουσική και αποκαλύψεις κάνουν την βραδιά αλλά και την ανάγνωση πιο πικάντικη ! Η λογική δεν έχει θέση σε αυτήν τη βραδιά , όμως το ενδιαφέρον δεν σταματά! 

Μια σουρεαλιστική, ιδιαίτερη, μικρη ιστορία , που διαβάζεται με μιας! Μου έβγαλε κάτι απο Αγκάθα Κρίστι, Πόε και ταινία του Μπουνιουέλ! Ίσως και για αυτό με ενθουσίασε τόσο, που το διάβασα δύο φορές !

Το βιβλίο , μπορείτε να το προμηθευτεί δωρεάν από το site stiksh.com, και να κάνετε εσείς μια δωρεά εφόσον το επιθυμείτε! Επίσης , θα βρείτε και την playlist του βιβλίου, η οποία είναι υπέροχη , καθώς και να περιηγηθείτε στα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα του ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου