''Η Περιπέτεια του Κοκό '' υποψήφια στα Βραβεία Public

Και φέτος θα πραγματοποιηθεί για όγδοη συνεχή χρονιά, η διοργάνωση των Βραβείων Βιβλίου Public.

Μεταξύ πολλών συμμετοχών, και το βιβλίο ''Η Περιπέτεια του Κοκό'', είναι υποψήφιο στην κατηγορία ''Ελληνική Παιδική Λογοτεχνία''.  Θα χαρούμε πολύ να μας στηρίξετε με την ψήφο σας, εάν έχετε διαβάσει το βιβλίο και σας άρεσε, και εάν σας άγγιξε, σας έκανε να ονειρευτείτε, και έβγαλε στην επιφάνεια το παιδί που κρύβετε μέσα σας!

Μπορείτε να μας στηρίξετε με της ψήφο σας : ΕΔΩ



Κάθε ψήφος είναι μοναδική και γίνεται μέσω mail ή facebook λογαριασμού! Για να είναι έγκυρη η ψήφος σας χρειάζεται να την επικυρώσετε. Κάθε ψήφος σας βάζει αυτόματα στην κλήρωση για μοναδικά δώρα από τα public. 




Λίγα για το βιβλίο : 

Το Αβγανιστάν, είναι μια μικρή πόλη στην οποία ζουν όλα τα αβγά, μέχρι τη στιγμή που τα παίρνουν οι άνθρωποι και τα πηγαίνουν στην Αγορά. Μέσα σ’ αυτήν την πόλη ζει και ο Κοκό, ένα οβάλ αβγό μ’ ένα κόκκινο σημάδι λίγο πιο πάνω από την κοιλιά του. Ο Κοκό θα συναντήσει την Κική, ένα αβγό με το ίδιο ακριβώς σημάδι και η αγάπη τους θα φωτίσει όλη την πόλη!
Μέχρι που η αγαπημένη του μια μέρα θα εξαφανιστεί. Ο ήρωας μας θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι, γεμάτο περιπέτειες για να τη φέρει πίσω και να βρεθούν ξανά μαζί. Θα συναντήσει εμπόδια στον δρόμο του, μα θα γνωρίσει και πολύτιμους φίλους. Θα πάρει σημαντικά μαθήματα ζωής, ενώ θα δείξει τόλμη και θάρρος προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του. Και όλος ο κόσμος δε θα αργήσει να ανακαλύψει την αληθινή δύναμη της αγάπης!


Κατεβάστε δωρεάν το e-book δραστηριοτήτων : ΕΔΩ


ISBN978-960-658-037-6
ΣΕΛΙΔΕΣ50
ΕΚΔΟΣΗ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣΧαρά Σωτηροπούλου
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣΒιβή Μαρκάτου
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΟΥΠολυτελής έγχρωμη εικονογραφημένη έκδοση τυπωμένη με ατοξικά χρώματα.
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΠαιδικά, εφηβικά & εικονογραφημένα βιβλία | Παιδικά εικονογραφημένα

1 σχόλιο:

  1. Καλή τύχη Χαρά μου. Εύχομαι να είναι να το νικητήριο το πανέμορφο αυτό έργο! 🙏🏻

    ΑπάντησηΔιαγραφή