Μια ιστορία αγάπης ''Λόγια ενός έρωτα'' - Ελένη Ισπόγλου

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου μια πολύ όμορφη συλλογή ελεύθερης ποίησης, την οποία και αγάπησα όχι μόνο για τα κείμενα της, αλλά και για το εσωτερικού του ίδιου του βιβλίου! Πρόκειται για την συλλογή της Ελένης Ισπόγλου με τίτλο Μία ιστορία αγάπης "Λόγια ενός έρωτα", που κυκλοφορεί από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή. Η Ελένη Ισπόγλου, έχει ήδη ξεχωρίσει στο κοινό, μέσα από τα ποιήματα και στιχάκια που ανεβάζει στα social media, με το ψευδώνυμο @ mia.istoria.agapis. Έπειτα λοιπόν από την παρακίνηση του κοινού της, πήγε ένα βήμα παρακάτω, εκδίδοντας το συγκεκριμένο βιβλίο.




Στιχάκια ερωτικά, που ξεχειλίζουν αγάπη και συναίσθημα, κρύβουν σκέψεις που λίγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει για κάποιο πρόσωπο. Άλλα είναι πιο δυνατά, αλλά κρύβουν περισσότερο ενθουσιασμό, καλύπτουν όμως όλο το φάσμα που μπορεί να νιώσει κανείς όταν γνωρίζει και ερωτεύεται κάποιον, φτάνοντας τελικά στην αγάπη.


Μου άρεσε γιατί είχε ποικιλία και στην έκταση των στίχων, και απόλαυσα ιδιαίτερα τα μικρά στιχάκια, που βρήκα πολύ εύστοχα και δυνατά. Επίσης, λάτρεψα το εσωτερικό του βιβλίου, αφού κάθε ποιήμα ήταν ''ντυμένο'' με υπέροχες φωτογραφίες από λουλούδια που αχνοφαίνονται πίσω από τα λόγια. Πολύ ρομαντικό, ό,τι πρέπει για την συγκεκριμένη συλλογή!


Απλός και συνάμα λυρικός λόγος, γεμάτος έντονες εικόνες και συναισθήματα. Αυτή η ιστορία αγάπης είναι ιδανική για να την κάνετε δώρο σε κάποιον που αγαπάτε πολύ - σίγουρα θα την εκτιμήσει!

3 σχόλια: