Όσα Μπορείς Να Δεις Μόνο Όταν Δεν Βιάζεσαι - Haemin Sunim

Ο σύγχρονος κόσμος μας κινείται με φρενήρεις ρυθμούς, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να κινούμαστε έτσι κι εμείς. Γιατί όταν βιαζόμαστε, δεν βλέπουμε όλα όσα κάνουν τη ζωή μας όμορφη και ξεχωριστή. Σε αυτό τον μοναδικά εικονογραφημένο οδηγό, ο Haemin Sunim, βουδιστής μοναχός που ζει και διδάσκει στις Ηνωμένες Πολιτείες, μας δείχνει πώς να βρούμε την εσωτερική γαλήνη και την ισορροπία μας εν μέσω των τεράστιων απαιτήσεων της καθημερινότητας.


Η πνευματική υποστήριξη και οι συμβουλές του καλύπτουν όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας (την υγεία, την ευτυχία, την εργασία, τις σχέσεις, την αγάπη…). Οι ιδέες του υπερβαίνουν θρησκείες και σύνορα, και απευθύνονται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας. Με διορατικότητα και συμπόνια, αποτέλεσμα μιας ζωής γεμάτης αλλαγές, ο Haemin Sunim μάς προτρέπει να κάνουμε μια παύση και να παρατηρήσουμε προσεκτικά όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Γιατί έτσι μόνο θα καταλάβουμε πως όταν εμείς μειώνουμε ταχύτητα, ολόκληρος ο κόσμος επιβραδύνει μαζί μας.

( Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Είναι μερικά από τα βιβλία, που όταν τα διαβάσεις τη σωστή στιγμή στη ζωή σου, τότε μπορούν να σε βοηθήσουν σε πολλά επίπεδα! Ένα από αυτά τα βιβλία είναι το Όσα μπορείς να δεις μόνο όταν δεν βιάζεσαι. Χωρισμένο σε οκτώ κεφάλαια, ένα για κάθε τομέα της ζωής (Ανάπαυση, Ενσυνειδητότητα, Πάθη, Σχέσεις, Έρωτας, Ζωή, Το Μέλλον, Πνευματικότητα ) εστιάζει στα σημεία που πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να προσέξει, ενώ στη συνέχεια υπάρχουν διάφορες φράσεις που είναι σχετικές με το θέμα, και σε εμπνέουν να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. Σε συνδυασμό με την όμορφη εικονογράφηση, εμπνέει και σε γεμίζει γαλήνη και θετική ενέργεια. 

---Δύο ακόμη βιβλία αυτοβελτίωσης που ξεχώρισα:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου