JUNE TBR

Καλό μήνα σε όλους! Έφτασε και ο Ιούνιος, ένας διαφορετικός Ιούνιος, όπως φαίνεται, που όμως αν είμαστε αισιόδοξοι ίσως καταφέρουμε να τον φέρουμε στα μέτρα μας!

Σήμερα λοιπόν, θα σας δείξω το TBR του Ιουνίου, ή όπως λέμε εμείς εδώ, Τα βιβλία που θέλω να διαβάσω μέσα στον μήνα!




Για αρχή, έβαλα προσιτούς στόχους, και επέλεξα ένα βιβλίο για κάθε εβδομάδα, αν και μεταξύ μας, όλοι ξέρουμε ότι θα είναι παραπάνω! Πάμε λοιπόν να σας δείξω τα βιβλία που θέλω να διαβάσω μέσα στον Ιούνιο!

1.  Αγάπη για το λιγότερο τέλειο - Haemin Sunim , εκδόσεις Πεδίο

Έχοντας διαβάσει το Όσα μπορείς να δεις μόνο όταν δεν βιάζεσαι, έχω λατρέψει τη γραφή του Haemin Sunim, γιατί καταφέρνει με απλά λόγια, να σε κάνει να βλέπεις αισιόδοξα τη ζωή. Σε συνδυασμό με τον διαλογισμό που κάνω τις τελευταίες ημέρες, νιώθω πως αυτά τα βιβλία με βοηθάνε να εντοπίζω την γαλήνη και την ηρεμία, που τόσο πολύ έχω ανάγκη!

2. Κάτω από το Δέρμα - Gunnar Kaiser , εκδόσεις Κλειδάριθμος

Ένα μυθιστόρημα που φαίνεται πολλά υποσχόμενο, αφού σύμφωνα με την περιγραφή του, είναι ένας συνδυασμός από Το Άρωμα του Πάτρικ Ζίσκιντ, και από τη Σιωπή των Αμνών του Τόμας Χάρις! Ένα ταξίδι από την Νέα Υόρκη του '69, έως το Βερολίνο, και από την εποχή του Μεσοπολέμου στην πτώση του Τείχους!

3. Θηριόμορφοι - Έλενα Μαρούτσου, εκδόσεις Πόλις

Ένα από τα πιο όμορφα βιβλία που έλαβα τις τελευταίες ημέρες!Η αφήγηση, συμβαδίζει με τις φωτογραφίες της Laura Makabresku. Όπως αναφέρεται και στο οπισθόφυλλο, είναι ένα μυθιστόρημα για τα όρια ανάμεσα στον άνθρωπο και το ζώο και την υπέρβασή τους, μια ωδή στο θηρίο και στο θήραμα που σπαράσσονται μέσα μας. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και καλογραμμένο! 

4. Το Ημερολόγιο του <<Καθηγητή>>, Escape Book, Ελληνικά Γράμματα

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα βιβλία των τελευταίων ημερών, είναι το Ημερολόγιο του <<Καθηγητή>>, αφού πρόκειται για ένα πρωτότυπο εγχείρημα, ένα βιβλίο που βασίζεται στην λογική, και η λύση των γρίφων από τον αναγνώστη, καθορίζει την πορεία του. Ο αναγνώστης μπαίνει στη θέση του πρωταγωνιστή, που καλείται να λύσει κάποιους γρίφους, μέσα από στοιχεία που δίνονται. Βασισμένο στην πετυχημένη σειρά του Netflix, La casa de papel, είναι ένα βιβλίο που σίγουρα θα αγαπηθεί!

---

Εσείς έχετε βγάλει τη λίστα σας για τον Ιούνιο; Ποια βιβλία θέλετε να διαβάσετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου