Το μεγάλο όνειρο ενός μικρού σπόρου - Κατερίνα Μουρίκη και Διαγωνισμός

Ένας μικρός σπόρος βαμβακιού, καχεκτικός μα με ψυχή ποτισμένη με πίστη, καταφέρνει να ριζώσει και να βλαστήσει πάνω σε έαφος άγονο. Αψηφώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δε σταματά να ονειρεύεται, να ελπίζει και να προσεύχεται να γίνει κάτι μεγάλο, άξιο να δώσει χαρά σε όλον τον κόσμο.

Ένα αλληγορικό παραμύθι, που μιλάει για τη δύναμη της πίστης, της προσευχής και της αγάπης...

(από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Το μεγάλο όνειρο ενός μικρού σπόρου - Κατερίνα Μουρίκη, εκδόσεις Θύρα




Η Κατερίνα Μουρίκη γράφει ένα παιδικό παραμύθι, γεμάτο πίστη και ελπίδα. Ο μικρός σπόρος ονειρεύεται να γίνει κάτι που θα βοηθήσει τον κόσμο, και θα προσφέρει με τη σειρά του χαρά και αγάπη. Η πίστη του και η θέληση του είναι τόσο δυνατές, που στο τέλος καταφέρνει να πραγματοποιήσει την ευχή του, με έναν κατανυκτικό τρόπο. Είναι ένα παραμύθι με πασχαλινό άρωμα, που θα μάθει στα παιδιά πως αν πιστεύουν πολύ σε κάτι, μπορούν να το πραγματοποιήσουν!

Η εικονογράφηση του βιβλίου, ανήκει στο Σπύρο Γούση.

Στο τέλος του βιβλίου, υπάρχουν δραστηριότητες, με αφορμή το  παραμύθι, που δεν περιορίζονται μόνο στα όρια του συγκεκριμένου βιβλίου.

--- 

Για τους αναγνώστες του readoclock.gr 

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Θύρα, κληρώνουμε ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου της Κατερίνας Μουρίκη ''Το μεγάλο όνειρο ενός μικρού σπόρου''. Για να λάβετε μέρος, και να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις, πατήστε :ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου