21+1 Συγγραφείς μας λένε τον καφέ

Πριν από περίπου 121 χρόνια, ο Άντον Τσέχοφ δήλωσε : ''Η τέχνη του να γράφεις είναι η τέχνη του να συντομεύεις''. Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν και οι 21+1 συγγραφείς, που ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας προσφέρουν μια μικρή - και άκρως απολαυστική - συλλογή μικροδιηγημάτων με θέμα τον καφέ! 21+1 μικρές ιστορίες που περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

21+1 Συγγραφείς μας λένε τον καφέ
Η Κατερίνα Κρυστάλλη, με αφορμή ένα φιλανθρωπικό project, συγκέντρωσε 21 ακόμη συγγραφείς, και τους προσκάλεσε να γράψουν από μια ιστορία 121 λέξεων με κεντρικό θέμα τον καφέ. 

Άλλες από τις ιστορίες προσφέρουν γέλιο και χαρά ενώ άλλες συγκίνηση και νοσταλγία. Οι περισσότερες από αυτές περιστρέφονται γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις, και φυσικά τον καφέ! Όλοι έχουμε συνδυάσει τον καφέ με δικές μας προσωπικές στιγμές, αναμνήσεις, πρόσωπα και καταστάσεις. Μέσα από αυτές τις ιστορίες μπορεί ο κάθε ένας να αναγνωρίσει και κάποιο δικό του κομμάτι, αλλά  φυσικά και σχεδόν να μυρίσει τον αγαπημένο του καφέ! Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project, που συνόδευσε υπέροχα τον πρωινό μου καφέ, και σίγουρα το προτείνω όχι μόνο σε όποιον λατρεύει τον καφέ, αλλά και σε όποιον έχει την περιέργεια να διαβάσει μικρές αλλά ολοκληρωμένες ιστορίες των 121 λέξεων!


Στο project 21+1 Συγγραφείς μας λένε τον καφέ συμμετέχουν οι:

Νίκη Μουσούλη, Μηνάς Τσαμπάνης - Εμμανουήλ Κομπάνης, Βέρα Καρτάλου, Ελπίδα Πέτροβα, Μπάμπης Δρουκ, Λυδία Ελιόγλου, Χριστίνα Ποτήρη, Βασίλης Ψηλακάκος, Γιώργος Μεσολογγίτης, Άνθεια Αλεξιάδου, Ιωάννης Μπαχάς, Μαρία Καρμίρη, Νεκταρία Μαρκάκη, Στέλλα Κουρμούλη, Αγγελική Βιδάλη, Χρυσή Τσιγκουζίδου, Ιλέιν Ρήγα, Θ'ανος Κουλουβάκης, Γιώργος Γιώτσας, Βαγγέλης Ιωσηφίδης, Larry Cool, Κατερίνα Κρυστάλλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου