Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς - Σάρα Κατερίνα Παπαδάκη

Ιστορίες του έρωτα και της Φωτιάς. 22 διηγήματα, ''για όλους αυτούς που τους σημάδεψε η φωτιά του έρωτα''. Με αυτή τη φράση η Σάρα Κατερίνα Παπαδάκη, την οποία έχω ήδη γνωρίσει λογοτεχνικά από τη συλλογή της ''Στιγμές, διηγήματα Polaroid'', (για την οποία σας είχα γράψει εδώ) αφηγείται μια ακόμη συλλογή διηγημάτων, που διαβάζεται με μια ανάγνωση!

Ιστορίες του Έρωτα και της Φωτιάς, Σάρα Κατερίνα Παπαδάκη- Εκδόσεις Πηγή
Οι ιστορίες της Σάρας -Κατερίνας Παπαδάκη, χωρίζονται σε δύο τμήματα. Οι πρώτες 11, έχουν ως κεντρικό θέμα τον έρωτα, ενώ οι υπόλοιπες 11 την φωτιά! Είναι ιστορίες σύντομες, και κατανοητές, γεμάτες έντονα συναισθήματα και εικόνες. Είναι πολύ σύγχρονες, και πολλές θυμίζουν γνώριμες καταστάσεις, στους περισσότερους από εμάς. Κάποιες είναι πιο λυρικές και ελεύθερες και αφήνουν τον αναγνώστη να φανταστεί τη συνέχεια. 

Αυτό που μου άρεσε στη συγκεκριμένη συλλογή είναι πως τα διηγήματα είναι μικρά σε μέγεθος, διαβάζονται γρήγορα όμως καταφέρνουν να σε γεμίσουν. Βασίζονται αρκετά στο συναίσθημα, χωρίς όμως να γίνονται μελό. Αν σας αρέσουν οι μικρές αισθηματικές ιστορίες, τότε αξίζει να αναζητήσετε τις ιστορίες του έρωτα και της φωτιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου