Οι 4 Πυλώνες της Ευζωίας - Δρ Rangan Chatterjee - Και Διαγωνισμός

Ετοιμαστείτε να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας προς το καλύτερο υιοθετώντας τις συμβουλές αυτού του επαναστατικού οδηγού. Με μια προσέγγιση που δίνει προτεραιότητα στην αιτία και όχι στο σύμπτωμα, ο διάσημος Δρ Rangan Chatterjee, εμβληματική μορφή του κλάδου της "προοδευτικής ιατρικής", αποδεικνύει εμπεριστατωμένα ότι μια καλή ποιότητα ζωής δεν απαιτεί περίπλοκες παρεμβάσεις.

Σε αυτό το πρωτοποριακό βιβλίο ο Δρ Chatterjee "συνταγογραφεί" ορισμένες απλές -αλλά ικανές να μετασχηματίσουν τη ζωή σας- αλλαγές στη διατροφή, τη χαλάρωση, τον ύπνο και την κίνηση, που θα σας επιτρέψουν να αναλάβετε εσείς το πηδάλιο και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. 



(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)




Ένα ευκολοδιάβαστο βιβλίο αυτοβελτίωσης, που εστιάζει σε 4 βασικά σημεία, τη χαλάρωση, τη διατροφή, την κίνηση και τον ύπνο. Βασικό σκοπό έχει να βελτιώσει αυτούς τους 4 τομείς, για μια καλύτερη και πιο υγιή ζωή. Τα περισσότερα από αυτά είναι εφαρμόσιμα στην καθημερινότητα, ενώ ο συγγραφέας δεν είναι απόλυτος και αφήνει πολλές ελευθερίες, δίνοντας συμβουλές!

Ένα βιβλίο που χρειάζεται ειδικά αυτές τις ημέρες που χρειαζόμαστε περισσότερη δύναμη και ψυχολογική υποστήριξη!

----

Και για τους αναγνώστες του readoclock.gr :

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πεδίο, κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου του Δρ. Rangan Chatterjee ''Οι 4 πυλώνες της ευζωίαςΟ''. Για να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, και να λάβετε μέρος , πατήστε : ΕΔΩ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου