Φαντάσου την Ειρήνη - Unicef

Τις τελευταίες ημέρες είναι πολύ της ''μόδας'' να ξεθάβουμε φωτογραφίες από τα παλιά! Μια βιβλιόφιλη όμως, δεν θα μπορούσε να μείνει μόνο στις φωτογραφίες, αλλά να προχωρήσει και στα βιβλία! Ξέθαψα λοιπόν ένα βιβλίο, για το οποίο νιώθω πολύ περήφανη που βρίσκεται στη συλλογή μου, και που πιστεύω πως αξίζει να σας γράψω για αυτό, αν και είναι εξαντλημένο.

Πρόκειται για το βιβλίο ''Φαντάσου την Ειρήνη'', που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Νίκας, σε συνεργασία με τη Unicef. Η εικονογράφηση είναι του Βλάντιμιρ Ραντάνσκι, και το βιβλίο είναι γραμμένο από παιδιά από όλον τον κόσμο!

Φαντάσου την Ειρήνη - Unicef
Σε αυτό το βιβλίο, παιδιά από όλον τον κόσμο απαντούν σε ερωτήσεις όπως τι άρωμα και τι γεύση έχει η ειρήνη, με τι μοιάζει, τι ήχο βγάζει αλλά και πως τη νιώθουμε! Οι απαντήσεις είναι δοσμένες από παιδιά από όλον τον πλανήτη, και η εικονογράφηση ανήκει στον Βλάντιμιρ Ραντάνσκι. 

Είναι ένα γλυκό βιβλίο, που γεμίζει αισιοδοξία και θετικές σκέψεις, και φυσικά οι αυθόρμητες απαντήσεις των παιδιών δε μπορούν παρά να σε αφήσουν με ένα πολύ γλυκό χαμόγελο!

Αλήθεια, εσείς έχετε ξεθάψει κάποιο βιβλίο σας από τα παλιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου