Χαριστική Βιβλιοθήκη - Αντώνης Παπαθεοδούλου - Δικαίος Χατζηπλής

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου και ο Δικαίος Χατζηπλής, γράφουν για μια χαριστική βιβλιοθήκη, ενώ την εικονογράφηση της έχει αναλάβει η Μυρτώ Δεληβοριά. Μια όμορφη ιστορία, για παιδιά από 5 ετών και άνω, που θα τους δείξει πως η αγάπη για το βιβλίο, είναι κάτι που μένει, και που κανείς δε θα μπορέσει να την πάρει από μέσα τους!

Χαριστική Βιβλιοθήκη, Αντώνης Παπαθεοδούλου - Δικαίος Χατζηπλής, εκδόσεις Πατάκη

Όλα ξεκινάνε όταν ο Σοφοκλής πηγαίνει με τον μπαμπά του σε μια δανειστική βιβλιοθήκη. Διάλεξε το βιβλίο που του φάνηκε ενδιαφέρον, και ξεκίνησε αμέσως να το διαβάζει. Σύντομα, κατάλαβε τη μαγεία των βιβλίων, αφού γνώρισε πολλούς ήρωες, και ταξίδεψε σε πολλά μέρη! Όμως, ο μπαμπάς του, του εξήγησε πως πρέπει να το επιστρέψει πίσω. Ο Σοφοκλής όμως, επειδή το αγάπησε, δεν ήθελε να το επιστρέψει όλο! Μήπως όμως δε χρειάζεται; Τελικά οι βιβλιοθήκες είναι δανειστικές ή χαριστικές; Μπορείς να δώσεις πίσω ένα βιβλίο, όμως μπορείς να κρατήσεις για πάντα μέσα σου, όσα αυτό σου προσφέρει! Μήπως η δανειστική βιβλιοθήκη είναι ψέμα; Μέσα από την ιστορία του Σοφοκλή, θα διαπιστώσετε ποια είναι η αλήθεια!

Μια πολύ έξυπνη και διασκεδαστική ιστορία, με μια ακόμη πιο όμορφη και πολύχρωμη εικονογράφηση που δείχνει με όμορφο τρόπο την αξία των βιβλίων! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου