Σχολή Κατασκόπων - Stuart Gibbs

Πως θα σου φαινόταν αν υπήρχε μια μυστική σχολή κατασκόπων που εκπαιδεύει μαθητές; Εσύ, τι θα έκανες εάν ένας μυστικός πράκτορας ερχόταν στο σπίτι σου και σου έλεγε πως έχεις επιλεγεί να είσαι ένας από τους μαθητές της Μυστικής Ακαδημίας; 

Ο Μπεν Ρίπλεϊ είπε ναι! Και αυτό, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του! Μπορεί και όχι!

Σχολή Κατασκόπων Stuart Gibbs, εκδόσεις Κλειδάριθμος

Μια αστεία και γεμάτη ευτράπελα περιπέτεια, από τον μαέστρο της νεανικής λογοτεχνίας Stuart Gibbs. Ο νεαρός πρωταγωνιστής μπλέκει στην πιο ιδιαίτερη και περίεργη περιπέτεια, αφού από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη σχολή κατασκόπων τίποτε δε θα πάει όπως το είχε υπολογίσει! Ο Μπεν Ρίπλεϊ είναι άσσος στα μαθηματικά. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό για έναν κατάσκοπο! Σύντομα θα αντιληφθεί τους κινδύνους, και θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία η οποία έχει πολλούς εμπλεκόμενους. Τότε θα ανακαλύψει πως είναι απλά ένα πιόνι. Μα, τα πιόνια δεν είναι αυτά που με τις σωστές κινήσεις φέρνουν τη νίκη;

Το νεανικό μυθιστόρημα του Stuart Gibbs, είναι γραμμένο για παιδιά ηλικίας 9+, και αναμφίβολα εξάπτει τη φαντασία των παιδιών και προκαλεί έντονες εικόνες. Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού μια μυστική ακαδημία κατασκόπων που λειτουργεί κανονικά στο φως της ημέρας, και απασχολεί τους καλύτερους μαθητές, τους περνάει από διάφορα τεστ και εκπαιδεύσεις, και τους μετατρέπει σε ... υπερκατασκόπους είναι τέλεια ιδέα!

Το βιβλίο είναι γραμμένο σε απλή, σύγχρονη και νεανική γλώσσα, ενώ μέσα από τις περιπέτειες του πρωταγωνιστή θίγονται ζητήματα που αφορούν τους σημερινούς νέους, ακόμη και τον νεανικό έρωτα, ή μάλλον ενθουσιασμό! Ο ρυθμός είναι γρήγορος, έχει αγωνία, ευτράπελα και ένα ιδιαίτερο χιούμορ, που δύσκολα θα αφήσει κάποιον ασυγκίνητο! Δεν είναι τυχαίες οι παγκόσμιες θετικές κριτικές και οι υποψηφιότητες!  Μάλιστα, πρόκειται να μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη. Είναι ένα βιβλίο που όποιος το ανοίξει, θα το κλείσει μόνο όταν φτάσει στην τελευταία σελίδα!

Μπείτε και εσείς στη Μυστική Ακαδημία Κατασκόπων, και διαβάστε πως μπορεί ένας σπασίκλας να μεταμορφωθεί σε αστέρι της κατασκοπίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου