Η Αλεπού Μοδίστρα - Χριστίνα Ντούμα

Η αλεπού μοδίστρα από τη Χριστίνα Ντούμα, είναι ένα παιδικό βιβλίο που ανήκει στη σειρά Τα όνειρα του Θοδωρή. Αυτή η σειρά βιβλίων, έχει έναν πολύ ιδιαίτερο και σπουδαίο σκοπό. Να βοηθήσει οικονομικά αλλά και να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους για την περιπέτεια υγείας του Θοδωρή. 

Μια περιπέτεια στο δάσος, και η αλεπού μοδίστρα θα ταξιδέψουν τους μικρούς αναγνώστες, ενώ ταυτόχρονα με την αγορά κάθε βιβλίου, δίνονται 2 ευρώ για τη θεραπεία του Θοδωρή.

Η αλεπού μοδίστρα - Χριστίνα Ντούμα 


Η αλεπού, είναι η μοδίστρα του δάσους, και ράβει τα ομορφότερα ρούχα για τα υπόλοιπα ζώα. Όμως, καθώς είναι αλεπού, η πονηριά την κυριεύει, και με δόλιο τρόπο ξεγελάει τα υπόλοιπα ζώα προς όφελος της. Τα ζώα θα αργήσουν, αλλά σύντομα θα καταλάβουν το κόλπο της αλεπούς και θα αποφασίσουν να την βάλουν στη θέση της!

Η Χριστίνα Ντούμα έγραψε αυτό το βιβλίο για να βοηθήσει το γιο της, Θοδωρή, ο οποίος πάσχει από τη νόσο Batten. Μια θανατηφόρο ασθένεια, με μια υψηλού κόστους ερευνητική γονιδιακή θεραπεία για τη συντήρηση του. Ο Θοδωρής, είναι ένας ήρωας, αφού κατάφερε να διαψεύσει όσα μέχρι τώρα νόμιζαν οι γιατροί, και είναι ο πρώτος ασθενής που έχει τη νόσο, ενώ παρακολουθεί μαθήματα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το προσδόκιμο ζωής της συγκεκριμένης ασθένειας είναι κάτω των 20 χρόνων, και σήμερα ο Θοδωρής είναι 25 ετών! Ένα ιατρικό θαύμα!

Η Αλεπού μοδίστρα είναι ένα βιβλίο με πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό σκοπό, που ελπίζω και εύχομαι να γίνει γνωστό και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, που έστω και μέσω του μαγικού χώρου του βιβλίου να καταφέρει να βοηθήσει στον αγώνα της οικογένειας Ντούμα, και να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρα του Θοδωρή! 

Διαβάστε περισσότερα για το Θοδωρή :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου