Αποσιωπητικά - Γιάννης Μίχας Νεονάκης Dave

Αποσιωπητικά ονομάζεται η νέα ποιητική συλλογή που έγραψε ο Γιάννης Μίχας Νεονάκης, ή αλλιώς Dave, και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Grotesque

Ο ποιητής, συστήνεται με ένα ιδιαίτερο και προσωπικό βιογραφικό, το οποίο και καταλαμβάνει το οπισθόφυλλο του βιβλίου, και σίγουρα δείχνει μια προσωπικότητα που έχει πολλά να δείξει στο κοινό, και ακόμα περισσότερα να πει, μέσα από το έργο του.

Αποσιωπητικά - Γιάννης Μίχας Νεονάκης Dave, εκδόσεις Grotesque
Τα Αποσιωπητικά είναι μια ποιητική συλλογή η οποία αγγίζει πολλά θέματα. Με κεντρικό θέμα τον άνθρωπο, ο ποιητής ασχολείται με κοινωνικά θέματα, και έχει καυστικό και πολιτικό λόγο. Τα ποιήματα είναι σημερινά, και ως προς τον τρόπο γραφής, και ως προς τη θεματολογία, και μπορούν να διαβαστούν εύκολα, και να αγγίξουν το κοινό άμεσα. 

Ρομαντικά, λυρικά και ταυτόχρονα αιχμηρά, τα ποιήματα αυτής της συλλογής θα βγάλουν στην επιφάνεια πολλά συναισθήματα του αναγνώστη, αφήνοντας τον σε βαθιές σκέψεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη, τον έρωτα, τη ζωή και την κοινωνία. 

Ξεχώρισα αρκετά ποιήματα, και προσωπικά αγάπησα το ''Αυτό είναι όλο''. Αξίζει φυσικά να αναφερθεί και το ποίημα με τίτλο ''Είναι κάτι σ'αγαπώ'', το οποίο και γράφτηκε στις 25/11/2019, παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, και είναι αφιερωμένο στις Γυναίκες του Κόσμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου