Το Χαμένο Παιδί - Christian White

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Christian White, έρχεται να συστηθεί στο αναγνωστικό κοινό, με το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο '' Το Χαμένο Παιδί '', που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα. Πρόκειται για ένα πολυεπίπεδο ψυχολογικό θρίλερ, που καθηλώνει τον αναγνώστη, και τον κρατάει σε αγωνία. 


Το Χαμένο Παιδί, Christian White, εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα

3 Απριλίου 1990, και η μυστηριώδης εξαφάνιση της μόλις δύο ετών Σάμι Γουεντ, έρχεται να ταράξει τα νερά της ήσυχης τοπικής κοινωνίας του Κεντάκι. 28 χρόνια αργότερα, ένας αινιγματικός άντρας, θα εμφανιστεί στο κατώφλι της Κιμ Λίρι, μιας φωτογράφου που ζει στην Αυστραλία, για να την ταράξει, και να την ενημερώσει ότι είναι εκείνο το κορίτσι που είχε εξαφανιστεί πριν από χρόνια.

Η Κιμ αρχίζει να αναρωτιέται εάν όντως είναι κάποια άλλη από αυτή που νόμιζε. Και ενώ στην αρχή δεν πιστεύει τα λόγια του ανδρός, κάτι μέσα της, της λέει να επιμείνει.  Αποφασίζει να κάνει το μακρινό ταξίδι, προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια. 

Γιατί είχε εξαφανιστεί εκείνο το μικρό κορίτσι; Τι ρόλο παίζει μια τοπική θρησκευτική αίρεση; Πόσα μυστικά μπορεί να κρύβονται στο παρελθόν; Και πως είναι να ανατρέπεται η ζωή σου, και όλα όσα μέχρι τώρα είχες ως δεδομένα;

Το ψυχολογικό θρίλερ του Christian White, έχει τα πάντα. Μυστήριο, ανατροπές, και μια ιστορία που ταξιδεύει συνεχώς από το παρόν στο παρελθόν, κάνοντας ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την αφήγηση. Μέσα από το βασικό story πραγματεύεται και πολλά κοινωνικά θέματα, τα οποία αποτελούσαν εν μέρει και κίνητρα για τις πράξεις των εμπλεκόμενων. 

Η λύση του μυστηρίου, γίνεται αργά και σταδιακά, αφού μέσα από αυτήν έχουμε παράλληλα την εξέλιξη δύο - χρονικά - ιστοριών. Από τις πρώτες κιόλας σελίδες, ο συγγραφέας βάζει απευθείας τον αναγνώστη στην ιστορία, χωρίς περιττές πληροφορίες. Οι ανθρώπινες σχέσεις, οι αποκαλύψεις κρυμμένων μυστικών, οι τύψεις, η τιμωρία και η προσωπική κάθαρση αποτελούν κομμάτια αυτού του μυθιστορήματος, και των χαρακτήρων. 

Το Χαμένο Παιδί, είναι ένα πολυδιάστατο μυθιστόρημα, που διαβάζεται εύκολα, και γρήγορα, και βάζει τον αναγνώστη σε σκέψεις σχετικά με πολλά ζητήματα, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενο συγγραφικό ντεμπούτο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου