Τα βιβλία που θέλω να διαβάσω το Δεκέμβριο!

Πάει καιρός που είπα να κάνω τη ζωή μου ευκολότερη, και να σταματήσω να μου βάζω όρια! Τα τελευταία λοιπόν χρόνια, δε με νοιάζει πόσα βιβλία θα διαβάσω μέσα στη χρονιά, με ενδιαφέρει να διαβάσω βιβλία που θα με κάνουν να ευχαριστηθώ, να σκεφτώ, να προβληματιστώ, ή απλά να διασκεδάσω!

Οι λίστες και τα νούμερα, με αγχώνουν. Παρ'όλα αυτά, έχω κάποια βιβλία, που θα ήθελα πολύ να διαβάσω το Δεκέμβριο, και να τα έχω τελειώσει, πριν τελειώσει αυτή η χρονιά. Βέβαια και να μην τα καταφέρω δε θα αλλάξει κάτι! Αν τα καταφέρω όμως, θα είμαι ένα τσικ παραπάνω χαρούμενη!

Πάμε να σας δείξω τη λίστα με τα βιβλία που θέλω να διαβάσω το Δεκέμβριο!

Τα βιβλία που θέλω να διαβάσω το Δεκέμβριο! Τι λέτε, προλαβαίνω;

Αρχικά, ανυπομονώ όσο τίποτε άλλο, να διαβάσω τη συνέχεια του αγαπημένου Να με φωνάζεις με τ'όνομά σου .Μια ερωτική ιστορία, που αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό, συγκίνησε, και επέστρεψε με πολύ μεγάλες προσδοκίες! Έλα να με βρεις, από τον Andre Aciman.

Στη συνέχεια, θα ήθελα πολύ και πραγματικά ανυπομονώ, να διαβάσω Το Φτυάρι, από τη Lize Spit, μια αστυνομική περιπέτεια εκδίκησης ενός ολόκληρου χωριού!

Έπειτα, θέλω σαν τρελή να ταξιδέψω ως την Κίνα, και στις έρευνες του δικαστή Τι, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μίνωας. Δύο περιπέτειες από τον Ρόμπερτ Βαν Γκούλικ, που μας μεταφέρουν γύρω στο 660 μ.Χ., μεταδίδοντας με τον παλιό αυθεντικό κινεζικό τρόπο, δύο ιστορίες μυστηρίου, από το ιστορικό πρόσωπο του δικαστή Τι. Οι φόνοι στο δρόμο του μεταξιού, και το στοιχειωμένο παραβάν, με έχουν κάνει να ανυπομονώ να τα πιάσω στα χέρια μου!

Ένα άλλο βιβλίο που θέλω πολύ να διαβάσω, είναι η Εξόριστη Θεά, από τη γλυκύτατη Μαρίνα Κλωνάρη. Ένα μυθιστόρημα φαντασίας, που όσοι το έχουν διαβάσει λένε μόνο τα καλύτερα!

Στο ίδιο ύφος κινείται και το επόμενο βιβλίο που θέλω να διαβάσω, το οποίο έχει και ένα πανέμορφο εξώφυλλο. Πρόκειται για τις Μεταλλάξεις, από τη Ναταλία Βαϊοπούλου.

Τέλος, ένα ακόμη βιβλίο που θέλω να προλάβω να ολοκληρώσω πριν την έλευση της νέας χρονιάς, είναι το μυθιστόρημα της Ελισάβετ Γκακίδου με τίτλο Ο άγγελος μου είχε δύο όψεις!

Αυτά είναι τα βιβλία που θέλω να διαβάσω το Δεκέμβριο, και ελπίζω να τα καταφέρω! Εσείς βάζετε στόχους; Ποια βιβλία θα θέλατε να τελειώσετε πριν φύγει αυτή η χρονιά;

2 σχόλια: