Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου ''The Secret, Η δύναμη της νιότης'', από τον Paul Harrington

Σύμφωνα με τον Paul Harrington, υπάρχει ένα μυστικό, το οποίο είναι ικανό να αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο. Να σου δώσει τη δύναμη αλλά και να σου δείξει τον τρόπο με τον οποίον θα ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι. Ένα μυστικό, αρκετά παλιό, μα αρκετά απλό!

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ενέργεια, και έλκουμε ό,τι σκεφτόμαστε. Σίγουρα χρειάζεται και η δική μας βοήθεια, η δική μας προσπάθεια και ο προσωπικός κόπος, όμως πολλές φορές η θετική σκέψη μπορεί να μας βοηθήσει να πάμε ένα βήμα παραπέρα!

The secret, Η Δύναμη της Νιότης, Paul Harrington

Σε αυτό το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο, ο Paul Harrington, προσπαθεί να εξηγήσει στο νεανικό ακροατήριο, όσα είχε γράψει πριν από κάποια χρόνια η Byrne Rhonda, με παραδείγματα από το σύγχρονο χώρο της τεχνολογίας, της μουσικής, του αθλητισμού κ.τ.λ..

Εάν πιστεύετε πως ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε, να δείτε τα πράγματα με πιο αισιόδοξο τρόπο, και γιατί όχι, να διεκδικήσετε τη ζωή που πιστεύετε πως σας αξίζει, τότε αξίζει να ανακαλύψετε και εσείς το μυστικό!

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πεδίο,και για τους αναγνώστες του readoclock.gr, κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου. Για να δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις, πατήστε : ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου