Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Κύριου Γουίλομπι - Robert Barry / Διαγωνισμός

Ποτέ δεν είναι αργά για χριστουγεννιάτικες ιστορίες, ειδικά εάν γεμίζουν την καρδιά μας με αγάπη και χαμόγελα! Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του κύριου Γουίλομπι, από τον Robert Garry επανεκδίδεται από τις εκδόσεις Άγκυρα, και υπόσχεται πολλά χαμόγελα σε μικρά και μεγάλα παιδιά!


Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του κύριου Γουίλομπι, Robert Barry, Εκδόσεις Άγκυρα



Το κούριερ χτυπάει την πόρτα του κύριου Γουίλομπι, ο οποίος περιχαρής περιμένει το νέο του, μεγάλο και καταπράσινο δέντρο. Με τη βοήθεια του μπάτλερ του, το τοποθετούν στη θέση του, όμως διαπιστώνουν ότι δεν χωράει! Ο κύριος Γουίλομπι βάζει τον μπάτλερ να κόψει την κορυφή του δέντρου, και τότε... αρχίζει η χριστουγεννιάτικη μαγεία! Η κορυφή του δέντρου, αυτή που περίσσεψε στον κύριο Γουίλομπι, θα μπορέσει να κάνει χαρούμενους ανθρώπους, μα και ζώα! 

Μια αστεία και τρυφερή ιστορία, που θα αγγίξει την καρδιά όλων! Πώς μπορεί κάτι που περισσεύει σε έναν, να έχει αξία για κάποιον άλλον; Κάτι που φαίνεται μικρό και ασήμαντο, για άλλους να είναι αρκετό; Όλα αυτά θα τα ανακαλύψετε σε αυτήν τη μαγική ιστορία!

Και για τους αναγνώστες του readoclock.gr , μαζί με τις Εκδόσεις Άγκυρα, κάνουμε διαγωνισμό για ένα αντίτυπο της χριστουγεννιάτικης αυτής ιστορίας!

Για να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού, και να λάβετε μέρος πατήστε ΕΔΩ!!!

2 σχόλια: