Φτάνουν οι Αδερφοί Χουντ - Γκουϊντο Σγκαρντόλι

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο μας παρουσιάζουν τη σειρά Κουρσάροι της Περιπέτειας, μια σειρά που αποτελείται από σύντομες ιστορίες, γραμμένες από τους μεγαλύτερους συγγραφείς παιδικών βιβλίων, που καταφέρνουν να μαγέψουν και να ταξιδέψουν τον αναγνώστη στο χώρο και στο χρόνο!

Το readoclock.gr διάβασε την περιπέτεια του Γκουϊντο Σγκαρντόλι με τίτλο Φτάνουν οι αδερφοί Χουντ, και ταξίδεψε μέχρι το Μιζούρι του 1863! 


Φτάνουν οι αδερφοί Χουντ- Γκουϊντο Σγκαρντόλι, από τη σειρά Κουρσάροι της Περιπέτειας, εκδόσεις Μεταίχμιο

Βρισκόμαστε στην έρημη γη του Μιντγουέστ, όπου ένας κακός υπολοχαγός των Βορείων καταδυναστεύει τους χωρικούς, ψάχνοντας να βρει αντάρτες και προδότες ανάμεσα τους. Μια παρέα παιδιών, αποφασίζει να κάνει την αλλαγή κα να αντισταθεί, και με περίσσιο θάρρος και δύναμη και να δημιουργήσει μια γλυκιά και ατρόμητη συμμορία!

Μέσα από το ιστορικό φόντο οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν και να ταξιδέψουν σε αυτήν την όμορφη ιστορία, με την εξίσου όμορφη λιτή και καλαίσθητη εικονογράφηση από την Μαργκερίτα Τραβάλια, ενώ μέσα από την μικρή αυτή λογοτεχνική περιπέτεια θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα πράγματα για τον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο του Βορρά και του Νότου. 

Ακόμη, μπορούν να πάρουν όμορφα μηνύματα για την δύναμη, την τόλμη και το θάρρος των πρωταγωνιστών, που μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου προσπαθούν να μεταδώσουν την ενότητα και την ειρήνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου