Οι ζαβολιές του Χρόνου - Ιωάννα Ζαχαρού

Πώς μπορεί ένα βιβλίο που μιλάει για τη διαχείριση του χρόνου, να σε αφήσει στο τέλος με ένα τεράστιο χαμόγελο; Μπορεί, όταν είναι γραμμένο με πολύ αγάπη φυσικά! Αυτό ακριβώς συνέβη στο βιβλίο Οι Ζαβολιές του Χρόνου, από την Ιωάννα Ζαχαρού και τις εκδόσεις Ψυχογιός


Οι ζαβολιές του χρόνου - Ιωάννα Ζαχαρού 



Η Ιόλη είναι ένα μικρό κορίτσι που λατρεύει το καλοκαίρι. Όμως δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με τον χρόνο, αφού πιστεύει πως περνάει γρήγορα. Όταν ο μπαμπάς της, της μαθαίνει την ώρα και η μαμά της της κάνει δώρο ένα ρολόϊ αρχίζει να τον αντιλαμβάνεται λίγο διαφορετικά. Το ρολόϊ της μαμάς της είναι... ζαβολιάρικο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η Ιόλη και η οικογένεια της να μπουν σε πρόγραμμα. Και όταν θα τα καταφέρουν, θα γίνει η πιο μεγάλη ζαβολιά! Μια ζαβολιά που γεμίζει την καρδιά με ζεστασιά με αγάπη!

Το βιβλίο της Ιωάννας Ζαχαρού, είναι πολύ γλυκό και τρυφερό, και αφορά παιδιά ηλικίας 5-6 ετών. Η εικονογράφηση είναι της Αιμιλίας Κονταίου και είναι πραγματικά πανέμορφη! 

Μέσα από αυτήν την τρυφερή ιστορία τα παιδιά θα ταξιδέψουν με την Ιόλη, και θα μάθουν ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος, ότι η διαχείριση του είναι σημαντικη για την καθημερινότητα, καθώς και την αξία της τήρησης του προυγράμματος. Βέβαια, δεν πρέπει να είμαστε σε όλα αυστηροί, και έχουμε ανάγκη μερικές ζαβολιές, ειδικά αν τις μοιραζόμαστε με την οικογένειά μας!

Το βιβλίο Οι Ζαβολιές του Χρόνου από την Ιωάννα Ζαχαρού, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός ( σειρά Φραουλίτσα 5-6 ετών ), σε εικονογράφηση Αιμιλίας Κονταίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου