My Bullet Journal - Η όμορφη ζωή μου

Είναι ωραίο να μπορείς να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου, αλλά και τη ζωή σου θα συμπλήρωνα. Είναι αγχολυτικό να ξέρεις πώς το βράδυ που ξαπλώνεις έχει πετύχει να κάνεις όσα ήθελες μέσα στην ημέρα σου. Μα με τόσο τρέξιμο, άγχος και υποχρεώσεις πολλές φορές δεν βρίσκεις χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, και όσα σε ευχαριστούν. Εδώ που τα λέμε όμως ο χρόνος είναι σχετικός, και εμείς οι ίδιοι τον καθορίζουμε, έτσι δεν είναι;

Από την άλλη, η ανάγκη για έκφραση και δημιουργικότητα για πολλούς ανθρώπους είναι απαραίτητη, και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Που κολλάνε αυτά τα δύο; Κολλάνε στο ότι πλέον, μπορούμε όλοι να βάλουμε σε μια τάξη τη ζωή μας, ή τουλάχιστον να προσπαθήσουμε, ενώ ταυτόχρονα εκφραζόμαστε και καλλιτεχνικά! Πώς; Με το νέο ημερολόγιο από τις εκδόσεις Πεδίο με τίτλο My Bullet Journal - Η όμορφη ζωή μου !

My bullet journal - Εκδόσεις Πέδίο



Οι εκδόσεις Πεδίο φέρνουν στην ελληνική αγορά ένα υπέροχο bullet journal, που δίνει έμπνευση και παρακίνηση! Προσωπικά δεν έχω καθόλου καλή σχέση με την οργάνωση και τον χρόνο. Πάντοτε πίστευα ότι η μέρα δεν αρκεί, και απορούσα πώς οι άνθρωποι επινόησαν το 24ωρο! Πρόσφατα έμαθα πως ακόμα και αυτό είναι μεγάλο μύθος. Και αυτό γιατί με τη σωστή οργάνωση και τον προγραμματισμό μπορεί να βρεθεί χρόνος! Και σε αυτό ένα ημερολόγιο είναι πάντοτε χρήσιμο.

Όταν καταγράφεις τους στόχους, τα όνειρα, τις δουλειές, τα tasks σου, ακόμη και τα ψώνια του super market, είναι πολύ πιο εύκολο να τα πραγματοποιήσεις από να τα σκέφτεσαι απλώς. Μόλις γράψεις έναν στόχο στο χαρτί, αμέσως του δίνεις έναν λόγο ύπαρξης, είναι εκεί, τον βλέπεις. Επίσης, το να βλέπεις τη νύχτα πόσα πέτυχες σου δίνει δύναμη, ευχαρίστηση και ώθηση να κάνεις ακόμη περισσότερα!

Το ημερολόγιο αυτό διαφέρει από τα άλλα, καθώς δεν έχει ημερομηνίες, αλλά σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ κάθε πότε θα το γράφεις χωρίς να πάει ''χαμένο'' και να μείνει κενό. Επίσης, έχει υπέροχες λίστες, όπου μπορείς να καταγράψεις ταινίες που θες να δεις, εστιατόρια που θέλεις να φας και βιβλία που θέλεις να διαβάσεις - κάτι που μεταξύ μας ξέρουμε πως δεν ισχύει, αφού θα θέλαμε ένα τετράδιο μόνο για τα βιβλία! Οι τελίτσες που έχει κάθε σελίδα σε βοηθούν να το διακοσμήσεις με υπέροχα σχέδια και εικόνες, ενώ τα αυτοκόλλητα που περιλαμβάνει το κάνουν ακόμη πιο ευχάριστο.


Γεμάτο με inspirational quotes , το ημερολόγιο αυτό θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια

Ακόμη δεν το έχω ξεκινήσει, προς το παρόν κάθομαι και το χαζέυω, γιατί είναι πραγματικά πανέμορφο! Όμως σύντομα θα το ξεκινήσω, και πιστεύω πως θα γίνει απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητας μου.

---

Η παρουσίαση του ημερολογίου My bullet Journal - Η όμορφη ζωή μου, πραγματοποιήθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο, όπου παρέα με την αγαπημένη Πελαζί κάναμε ένα μίνι σεμινάριο καλλιγραφίας, που απολαύσαμε πάρα πολύ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου