Ο Πετίτ,το Τέρας - ISOL

Η βραβευμένη (με το βραβείο Άστριντ Λίντγκρεν) συγγραφέας, εικονογράφος, τραγουδίστρια και συνθέτης ISOL σε αυτό το βιβλίο - σε δικό της κείμενο και σκίτσο - μας συστήνει έναν αγαπητό και σκανταλιάρικο ήρωα! Ο Πετίτ το τέρας λοιπόν έρχεται να μας πάρει και να μας βάλει στο παιδικό και μπερδεμένο του μυαλουδάκι. Είναι τελικά ένα τέρας; 

Ο Πετίτ, το Τέρας, ISOL


Ο Πετίτ κάποιες φορές είναι καλός και άλλες είναι κακός. Μα πάνω από όλα είναι μπερδεμένος! Αναρωτιέται γιατί συμπεριφέρεται έτσι, εάν φταίει αυτός ή οι άλλοι, και αν όντως είναι ένα τέρας! Με χιουμοριστικό τρόπο η ISOL μας μεταφέρει στον κόσμο του Πετίτ, ενός ''καλόκακου'' παιδιού, που όλοι κάποτε υπήρξαμε! 

Αγαπάει τον παππού του και είναι ευγενικός, αλλά κάνει ζημιές και τραβάει τα μαλλιά των κοριτσιών. Όμως νιώθει συναισθήματα που τον μπερδεύουν, όπως λύπηση για έναν κατά τα άλλα ανυπόφορο φίλο του. Όσο τα νιώθει αυτά και ακούει τους γύρω του άλλοτε να τον αποκαλούν καλό και άλλοτε κακό παιδί, τόσο πιο πολύ πιστεύει πως είναι ένα σπάνιο τέρας. Η αλήθεια είναι πως ο Πετίτ είναι ένα μικρό τέρας που έχει μια μεγάλη και ζεστή καρδιά, όπως όλα τα μικρά τερατάκια που θα διαβάσουν αυτήν την ιστορία και θα ταυτιστούν μαζί του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου