Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι - ISOL

Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι, ή είναι καλό να έχεις ένα παιδάκι! Η ISOL σε αυτό το διπλό βιβλίο μας δείχνει δυό οπτικές γωνίες της ίδιας ιστορίας, με το δικό της ξεχωριστό και χιουμοριστικό τρόπο, που σίγουρα θα αγγίξει και θα κάνει μικρούς και μεγάλους να χαμογελάσουν!


Isol, Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι, εκδόσεις Μάρτης



Ένα αγοράκι βρίσκει ένα παπάκι, και μοιράζεται τα παιχνίδια που του κάνει! Το βάζει στο κεφάλι του, στη μύτη του και στο τέλος το χρησιμοποιεί ως τάπα στο μπάνιο. Ένας μικρός διαβολάκος που κάνει στο παπάκι σωστά μαρτύρια, πιστέυοντας πως κάνει παιχνίδια με τον φίλο του...

Η μια όψη της ιστορίας

Ή μήπως όχι; 

Γυρνώντας από την άλλη μεριά θα διαβάσουμε την ιστορία του παπιού. Ένα παιδάκι λοιπόν βρήκε ένα παπάκι και το έκανε ευτυχισμένο! Όσα στον άνθρωπο μοιάζουν μαρτύριο, στο παπάκι είναι στιγμές ευτυχίας! Έχει την ευκαιρία να δει ψηλά, να ξύσει το ράμφος του και στο τέλος να βρει ένα μέρος να ξεκουραστεί...

Και η άλλη όψη της ιστορίας

Είναι πολύ αστείο, γλυκό και τρυφερό και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε πλευρά έχει πάντοτε δύο όψεις! Η αγάπη, η κατανόηση, η φιλία και ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα είναι μερικά από τα θέματα που πραγματεύεται αυτό το ιδιαίτερο βιβλίο.

Είναι με σκληρό χαρτόνι, και κάθε πλευρά ξεδιπλώνεται παράλληλα με την άλλη, διαβάζοντας την ίδια στιγμή με διαφορετικό τρόπο. Είναι από τα πιο έξυπνα και όμορφα παιδικά βιβλία που κυκλοφορούν εκεί έξω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου