Πορτοκαλάδα ΣΛΟΥΡΠ! - Βασίλης Κουτσιαρής


Γεια και χαρά, Χαρά εδώ!


Το σημερινό post είναι αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους! Ή σε αυτούς που νιώθουν μικροί! Εμείς εδώ δεν κρίνουμε κανέναν !

Σήμερα λοιπόν, θα σας γράψω για ένα παιδικό βιβλίο, από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, και τη σειρά Μικροί Ήρωες σε Μεγάλες Σκανταλιές. 

Πρόκειται για το βιβλίο Πορτοκαλάδα Σλουρπ!, και συγγραφέας του είναι ο εκπαιδευτικός Βασίλης Κουτσιαρής, ενώ την εικονογράφηση έχει επιμεληθεί η Ναταλία Καπατσούλια.

Μικροί ήρωες, σε μεγάλες σκανταλιές!


Ο μικρός μας ήρωας επιθυμεί να πιει λίγη πορτοκαλάδα με ανθρακικό! Βέβαια οι γονείς του δεν τον αφήνουν... Μα έλα που εκείνος θα την κάνει την σκανταλιά του! Θα πιει κρυφά την πορτοκαλάδα με ανθρακικό που τόσο θέλει, και οι μπελάδες του σύντομα θα ξεκινήσουν! Όμως ο κόσμος των μεγάλων και ο κόσμος των μικρών απέχει πολλά χιλιόμετρα...


Μια γλυκιά και αστεία ιστορία, γραμμένη για παιδιά από 5 ετών και πάνω, με πολύ χιούμορ, έξυπνη και αστεία. Εγώ, αν και μεγάλη, την απόλαυσα, και με έκανε να γυρίσω πίσω πολλά χρόνια, τότε που ήθελα και εγώ κάτι τόσο πολύ και οι συνθήκες το έκαναν να φαίνεται τόσο λάθος!

Επίσης, πολύ όμορφη είναι και η εικονογράφηση του βιβλίου, από τη Ναταλία Καπατσούλια, κάτι που σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για τα βιβλία που απευθύνονται σε αυτήν την τρυφερή ηλικία!

Το βιβλίο του Βασίλη Κουτσιαρή, με τίτλο Πορτοκαλάδα Σλουρπ! , και τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, μπορείτε να το βρείτε :ΕΔΩ! .

---

Εάν θέλεις να διαβάσεις και για άλλους Μικρούς Ήρωες σε Μεγάλες Σκανταλιές, μπορείς να διαβάσεις και για την περιπέτεια Καλεσμένοι στο Σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου