Μ' ένα βλέμμα κι ένα φιλί - Θεοφάνης Θεοφάνους

Μ'ένα βλέμμα και ένα φιλί... Και κάπως έτσι ερωτευόμαστε ξανά! Γινόμαστε πάλι έφηβοι, και γυρνάμε σε ρομαντικές στιγμές, αθώες. Σε σκιρτήματα, ανυπομονησία και μια γλυκιά ντροπή. Σε χτυποκάρδια, πεταλούδες στο στομάχι και προσμονή! 





Ο Θεοφάνης Θεοφάνους, υπογράφει αυτήν την ποιητική συλλογή, για μεγάλα παιδιά και εφήβους, όπως και ο ίδιος αναφέρει. Μια όμορφη και προσεγμένη συλλογή από τις εκδόσεις Αλάτι, και ένα λιτό και τρυφερό εξώφυλλο σχεδιασμένο από την Βιβή Μαρκάτου.

Το ''Μ'ένα βλέμμα κι ένα φιλί'', είναι μια συλλογή που αποτελείται από τριανταέξι ποιήματα, γραμμένα με πολύ σύγχρονο τρόπο, που δείχνουν πως η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα. Με άγγιξαν πολλά ποιήματα, και με έκαναν να θυμηθώ πως είναι να καρδιοχτυπάς! Πιστεύω ότι με τον ίδιο τρόπο θα αγγίξουν και κάθε ρομαντικό και ονειροπόλο έφηβο! Ένα δύσκολο κοινό, που όμως αν καταφέρεις να το κατακτήσεις, τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

Στο τέλος του βιβλίου, υπάρχουν κάποιες ασκήσεις ποίησης, που έχουν πολύ ενδιαφέρον, ενώ θα βρείτε και πληροφορίες για κάποια από τα τμήματα που λειτουργούν και στο Εργαστήρι Συγγραφής / Εκδόσεις Αλάτι!

Ακόμα και αν δεν είστε έφηβοι, σας προτρέπω να διαβάσετε αυτή τη συλλογή, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ και το παιδί που κρύβουμε μέσα μας! Ειδικά σε αυτές τις εποχές, είναι το πιο όμορφο δώρο που μπορούμε να μας προσφέρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου