Readoclock.gr New Season!

Γεια σας φίλες και φίλοι του readoclock.gr! Άλλο ένα καλοκαίρι έφτασε - και επίσημα- στο τέλος του,  και μιας και έχουμε Σεπτέμβριο , έναν από τους αγαπημένους μου μήνες παρεμπιπτόντως, ήρθε η ώρα και για μια μικρή ανασυγκρότηση! Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ετοιμάζω τα σημειωματάρια, τα μπλοκάκια μου και τα στυλό μου, και προσπαθώ να βάλω σε μια ''τάξη'' το χάος που συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου!

Το καλοκαίρι ήταν αρκετά περίεργο, και η αλήθεια είναι πως δεν διάβασα τόσα πολλά βιβλία, όσα θα διάβαζα σε άλλες συνθήκες. Από την άλλη, λόγω μιας ανακαίνισης, εδώ και αρκετούς μήνες δεν έχω βιβλιοθήκη  -ακόμα, γιατί όταν με το καλό γίνει, ελπίζω να είναι ΤΕΛΕΙΑ!.


 
Από την άλλη με έπιασαν και τα ... δικά μου! Νιώθω πως πολλά αλλάζουν γύρω μου, μα κυρίως πως αλλάζω εγώ! Έχω και αυτό  το μικρόβιο που δεν θέλω να μένω στάσιμη, ούτε να ακολουθώ το ρεύμα! Τι σημαίνει αυτό; Φυσικά και δε θα απαρνηθώ το διάβασμα! Φυσικά και δε θα σταματήσω να φωτογραφίζω τα βιβλία μου! Όμως, θα ήθελα να κάνω και κάτι διαφορετικό! Τι θα είναι αυτό; Ακόμα δεν ξέρω ακριβώς! Είναι τόσες οι ιδέες και τα project που έχω στο μυαλό μου, είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να διαβάσω, και άλλα τόσα που θέλω να γράψω, είναι τόση η χαρά και ο  ενθουσιασμός μου για όσες ιδέες ξεπετάγονται στα ξαφνικά, και κυρίως που υπάρχουν τόσοι άνθρωποι με αυτήν την τρέλα, που πιστεύω πως όλα αυτά κάπως θα έρθουν και θα δέσουν! 

Η νέα σεζόν του readoclock.gr έρχεται λοιπόν, και εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Καλό μας φθινόπωρο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου