Ένα Τοσοδούλι ''ρ'' Στη Χώρα Του Διαφορετικού - Νίκος Σαπουντζής και Διαγωνισμός

Το μικρό και σκανταλιάρικο «ρ», θέλοντας να δει τι υπάρχει πέρα και έξω από το «Βιβλίο Που Έχει Όλες Τις Απαντήσεις», το μέρος όπου ζει, παρακινούμενο από το θαυμάσιο θαυμαστικό, και το πάνσοφο «Ω» φεύγει καβάλα στον Πήγασό του για την «Χώρα Του Διαφορετικού».

Εκεί συναντά ένα ιερογλυφικό, ένα ιδεόγραμμα κι έναν αριθμό που το βοηθούν να καταλάβει πως προορισμός του είναι να προσφέρει αγάπη, βοήθεια, κατανόηση και φιλία σε όποιον την έχει ανάγκη. Ένας δρόμος που μαθαίνει να επιλέγει με την καρδιά και την φαντασία του, μέσα από τόλμη και πίστη.

Έτσι, όταν συναντά τον Πασχάλη να κλαίει επειδή δεν μπορούσε να πει το «ρ» και τα άλλα παιδιά τον κορόιδευαν, το μικρούλι «ρ» ξέρει πολύ καλά τι να κάνει και τι να πει για να τον βοηθήσει.

Ένα παραμύθι για παιδιά, που φανερώνει τη δύναμη της φαντασίας, της θέλησης και της πίστης στον εαυτό τους. Τους βοηθά να αποδέχονται τη διαφορετικότητα, και να προσφέρουν αγάπη, βοήθεια, κατανόηση και φιλία σε όποιον και σε ό,τι το έχει ανάγκη.

(  από το οπισθόφυλλο του βιβλίου )

Ένα τοσοδούλι ''ρ'' στη Χώρα του Διαφορετικού - Νίκος Σαπουντζής - εκδόσεις Φυλάτος
Ένα πολύ όμορφο παραμύθι γεμάτο πολλά νοήματα, που θα αγγίξει και θα ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε πολλά θέματα. Η γραφή είναι απλή και κατανοητή, γεμάτη πολλές εικόνες, οι οποίες παίρνουν ζωή μέσα από την όμορφη εικονογράφηση της Μαρίας Μυστακίδου.

Το μικρό και γεμάτο περιέργεια ''ρ'', θα ταξιδέψει και θα βρει τον πραγματικό σκοπό της ύπαρξής του, βοηθώντας ένα παιδί που το είχε ανάγκη, ακολουθώντας απλά την καρδιά και τη φαντασία του!

----

Και για τους αναγνώστες του readoclock.gr:

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Φυλάτος, κληρώνουμε ένα αντίτυπο του παραμυθιού << Ένα τοσοδούλι ''ρ'' στη Χώρα του Διαφορετικού >>. Για να πάρετε μέρος και να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις πατήστε :  ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου