Καλά Χριστούγεννα Κύριοι Βι και Βι - Τίνα Βλασταράκου Μεταξά / και Διαγωνισμός

Αγαπώ πολύ τις χριστουγεννιάτικες ιστορίες, και είμαι από τους ανθρώπους που χωρίς υπερβολή θα ήθελα Χριστούγεννα όλο το χρόνο - όσοι πιστοί προσέλθετε!

Τα Χριστούγεννα είναι γεμάτα αγάπη, δώρα, χαρά, συγχώρεση, θαλπωρή και ζεστασιά. Όλα αυτά λοιπόν, βρίσκονται μέσα σε αυτό το τρυφερό παραμύθι από την Τίνα Βλασταράκου Μεταξά, το οποίο διαβάζεται από μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά, δίνοντας όμορφες εικόνες, και από τις λέξεις, αλλά και από την πολύ όμορφη εικονογράφηση της Αγγελικής Δελεχά.


Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θύρα.

Η Βερονίκη, έχει μάθει από μικρή να αγαπάει τα τραγούδια και τη μουσική. Μεγαλώνοντας γνωρίζει και αγαπάει τον Χάρη, όμως οι δρόμοι τους κάποια στιγμή θα χωριστούν, με την υπόσχεση να περιμένουν ο ένας τον άλλον. Τα χρόνια περνούν, και ένα βράδυ η Βερονίκη θα βγει βόλτα στους στολισμένους δρόμους της Αθήνας, όπου θα γνωρίσει δύο μικρά πλασματάκια τους Βι και Βι! Μαζί με αυτούς, θα πάρουν στην παρέα τους και τη Λίνα το Λινάκι, ενώ η λευκή γάτα Χιονάτη βρίσκεται κοντά τους σε κάθε βήμα.

Μαζί θα περπατήσουν στους δρόμους, και θα ανακαλύψουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, ενώ στο τέλος θα πάρουν το μεγαλύτερο μάθημα, αυτό της πραγματικής αγάπης. Αυτό δεν είναι εξάλλου και το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων; 

Μια όμορφη ιστορία, σουρεαλιστική σε πολλά σημεία, που θα αφυπνίσει τη φαντασία των παιδιών, ενώ θα θα τα γεμίσει με όμορφες εικόνες, σκέψεις και συναισθήματα.

Ένας αναγνώστης του readoclock.gr, μπορεί να διεκδικήσει ένα αντίτυπο του βιβλίου '' Καλά Χριστούγεννα, κύριοι Βι και Βι!'' , σε συνεργασία με τις εκδόσεις Θύρα. Για να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, και να λάβετε μέρος, πατήστε ΕΔΩ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου