Μεγάλοι Συγγραφείς Γράφουν Τις Πιο Μικρές Ιστορίες Του Κόσμου

Γεια και χαρά, Χαρά εδώ !!!

Πως είστε; Μπήκατε σε χριστουγεννιάτικο mood ή όχι ακόμα; 

 Επίσης για πείτε...βγάλατε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριo; Περιμένοντας πέντε(!!!) ώρες για την πολυπόθητη κάρτα ολοκλήρωσα ένα λογοτεχνικό βιβλίο ! Not bad!!!! 

Εάν λοιπόν θέλετε να κάνετε την αναμονή να αξίζει σας έχω το τέλειο βιβλίο !!! Το βιβλίο για τα ΜΜΜ !! Εντάξει, κάνει και για τράπεζες ! Και για ταχυδρομεία !

Οι μεγάλοι συγγραφείς γράφουν τις πιο μικρές ιστορίες του κόσμου !!! Και εσύ μπορείς να διαβάζεις το βιβλίο σου ανενόχλητος όσην ώρα περιμένεις, χωρίς να φοβάσαι ότι θα χάσεις κάτι στην εξέλιξη της ιστορίας!

Το πιο ευκολοδιάβαστο βιβλίο!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, και αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν πολύ καλά , όλοι οι μεγάλοι συγγραφείς που έζησαν σε αυτήν εδώ τη γη! Εξάλλου το ταλέντο φαίνεται στην αφαίρεση ! Το να λες πολλά είναι απλό! Το να αφήνεις τους άλλους να καταλαβαίνουν πολλά, με οσο το δυνατόν λιγότερες λέξεις είναι μαγεία !!!

Στο συγκεκριμένο βιβλίο, σε μόλις 250 σελίδες, χώρεσαν 140 ιστορίες από πραγματικά μεγάλους συγγραφείς, όπως Τσέχοφ, Φιτζέραλντ, Κάφκα, Μπρεχτ και η λίστα συνεχίζεται !!!! 

Ιστορίες σε πολύ λίγες λέξεις !!! Οι πιο μικρές ιστορίες του κόσμου! Ιστορίες που είναι από μια πρόταση, μέχρι λίγες σελίδες! Ιστορίες συγκινητικές, αστείες, δραματικές και τρυφερές! Άλλες σε κάνουν να γελάς, και άλλες αγγίζουν τα βαθύτερα κομμάτια της ψυχής σου ! Και το καλύτερο; Διαβάζονται πολύ γρήγορα!!!! Το μόνο κακό που έχει το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ότι κάποια στιγμή τελειώνει !!! 

Θα σας αφήσω με την αγαπημένη μου ιστορία που περιλαμβάνεται μεταξύ των υπολοίπων !!!!

Όταν το τηλέφωνο δε χτύπησε, ήξερα πως ήσουνα εσύ.
Ντόροθι Πάρκερ, Αναμονή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου