Μια Μέρα Αλλιώτικη Από Τις Άλλες - Δωρεάν Βιβλίο Δραστηριοτήτων

Το βιβλίο "Μια μέρα αλλιώτικη από τις άλλες", απέκτησε το δικό του δωρεάν e-book δραστηριοτήτων! 
Η ιστορία του Γιώργου και της Αλίκης, συνεχίζει και πέρα από το βιβλίο, με ασκήσεις δημιουργικής γραφής, χρωμοσελίδα,  ακόμη και συμβουλές από τους ήρωες της ιστορίας!

Μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν, και να το εκτυπώσετε, είτε ολόκληρο, είτε τμηματικά πατώντας: ΕΔΩ!!!Μια Μέρα Αλλιώτικη Από Τις Άλλες 

Συγγραφέας : Χαρά Σωτηροπούλου
Εικονογράφηση : Ιωάννα Σταυρούλα Αθανασοπούλου
Εκδόσεις: Κομνηνός 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: 

Τα δύο αδέλφια, ο Γιώργος και η Αλίκη, περνούν τις μέρες τους συνηθισμένα, μέχρι τη στιγμή που όλα… ανατρέπονται.  

Μια βροχερή μέρα, ξεχνούν τα κλειδιά του σπιτιού τους και μένουν έξω από αυτό. Η ατυχία τους θα τους οδηγήσει σε μία μοναδική ανακάλυψη: Το κλειδί που βρίσκεται κάτω από το χαλί της εξώπορτας… τους μιλά και μάλιστα τους βοηθά να μπουν μέσα στο σπίτι.  

Με τη συζήτηση μαζί του τους αποκαλύπτεται ένας νέος κόσμος, στον οποίο όλα τα αντικείμενα έχουν φωνή αλλά και ψυχή!  

O Γιώργος αποφασίζει να μιλήσει μαζί τους, να τα ακούσει και να κάνει ό,τι μπορεί για να τα δει ευτυχισμένα. Θα μιλήσει με τη σχολική σάκα του, το βιβλίο της γλώσσας και το σοφό ρολόι του τοίχου τους. Ακόμη, θα ακούσει τι έχουν να πουν τα παιχνίδια, η μπάλα του, τα επιτραπέζια και τα παλιά του στρατιωτάκια.  

Να, λοιπόν που κάθε αντικείμενο, σαν αυτά που αγνοούμε στην καθημερινότητά μας, έχει να προσφέρει γνώση και μαθήματα ζωής στον Γιώργο αλλά και σε όλους τους μικρούς αναγνώστες.

Βίντεο Trailer Βιβλίου : 
Link αγοράς μέσω εκδοτικού : ΕΔΩ
Μέσω βιβλιοπωλείων : 

Και σε πολλά ακόμη βιβλιοπωλεία που είτε είναι ήδη διαθέσιμο, είτε κατόπιν παραγγελίας!

Φυσικά, μπορείτε να μοιράζεστε μαζί μας τις δημιουργίες σας στα social media, στο email: readoclock1@gmail.com , στην ομάδα μας στο facebook : Χαρά Σωτηροπούλου - Συγγραφέας είτε να κάνετε tag τη σελίδα μας στο instagram : readoclock.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου