Μια μέρα αλλιώτικη από τις άλλες - Χαρά Σωτηροπούλου και Δωρέαν Εκτυπώσιμο

 Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε το δεύτερο παιδικό βιβλίο μου, με τίτλο Μια μέρα αλλιώτικη από τις άλλες , σε εικονογράφηση Ιωάννας Αθανασοπούλου, και τις εκδόσεις Κομνηνός!
Οπισθόφυλλο βιβλίου : 

Τα δύο αδέλφια, ο Γιώργος και η Αλίκη, περνούν τις μέρες τους συνηθισμένα, μέχρι τη στιγμή που όλα… ανατρέπονται.  

Μια βροχερή μέρα, ξεχνούν τα κλειδιά του σπιτιού τους και μένουν έξω από αυτό. Η ατυχία τους θα τους οδηγήσει σε μία μοναδική ανακάλυψη: Το κλειδί που βρίσκεται κάτω από το χαλί της εξώπορτας… τους μιλά και μάλιστα τους βοηθά να μπουν μέσα στο σπίτι.  

Με τη συζήτηση μαζί του τους αποκαλύπτεται ένας νέος κόσμος, στον οποίο όλα τα αντικείμενα έχουν φωνή αλλά και ψυχή!  

O Γιώργος αποφασίζει να μιλήσει μαζί τους, να τα ακούσει και να κάνει ό,τι μπορεί για να τα δει ευτυχισμένα. Θα μιλήσει με τη σχολική σάκα του, το βιβλίο της γλώσσας και το σοφό ρολόι του τοίχου τους. Ακόμη, θα ακούσει τι έχουν να πουν τα παιχνίδια, η μπάλα του, τα επιτραπέζια και τα παλιά του στρατιωτάκια.  

Να, λοιπόν που κάθε αντικείμενο, σαν αυτά που αγνοούμε στην καθημερινότητά μας, έχει να προσφέρει γνώση και μαθήματα ζωής στον Γιώργο αλλά και σε όλους τους μικρούς αναγνώστες!


Και φυσικά, δε θα μπορούσαμε να σασ αφήσουμε έτσι! Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μια χρωμοσελίδα, με όλους τους ήρωες που εμφανίζονται στο  βιβλίο! Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε το pdf αρχείο σε υψηλή ποιότητα!Στοιχεία βιβλίου : 

Συγγραφέας Χαρά Σωτηροπούλου

Εικονογράφος Ιωάννα Σταυρούλα Αθανασοπούλου

Εκδόσεις Κομνηνός

ISBN 9786185747039

Σελίδες 44

Πρώτη κυκλοφορία Ιανουάριος 2023


Κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και e-shop (Βιβλιοπωλείο εκδόσεων Κομνηνός, Ιανός, Βιβλιοπωλείο Πατάκη, Διαγώνιος Νέα Μάκρη, Πρωτοπορία κ.α.π. ). Μπορείτε να το παραγγείλετε και σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο έχετε κοντά σας και θα σε λίγες ημέρες θα το έχετε στα χέρια σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου