Η Περιπέτεια του Κοκό - Σωτηροπούλου Χαρά - Προπαραγγελία

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το πρώτο μου βιβλίο. Ένα παιδικό παραμύθι, με κεντρικό άξονα την αγάπη, αλλά και ένα πλήθος συναισθημάτων και αξιών μέσα από μια μεγάλη περιπέτεια!


Θα χαρώ πολύ να γνωρίσετε του ήρωες μου και να ταξιδέψετε στις σελίδες του!



Το Αβγανιστάν, είναι μια μικρή πόλη στην οποία ζουν όλα τα αβγά, μέχρι τη στιγμή που τα παίρνουν οι άνθρωποι και τα πηγαίνουν στην Αγορά. Μέσα σ’ αυτήν την πόλη ζει και ο Κοκό, ένα οβάλ αβγό μ’ ένα κόκκινο σημάδι λίγο πιο πάνω από την κοιλιά του. Ο Κοκό θα συναντήσει την Κική, ένα αβγό με το ίδιο ακριβώς σημάδι και η αγάπη τους θα φωτίσει όλη την πόλη!
Μέχρι που η αγαπημένη του μια μέρα θα εξαφανιστεί. Ο ήρωας μας θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι, γεμάτο περιπέτειες για να τη φέρει πίσω και να βρεθούν ξανά μαζί. Θα συναντήσει εμπόδια στον δρόμο του, μα θα γνωρίσει και πολύτιμους φίλους. Θα πάρει σημαντικά μαθήματα ζωής, ενώ θα δείξει τόλμη και θάρρος προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του. Και όλος ο κόσμος δε θα αργήσει να ανακαλύψει την αληθινή δύναμη της αγάπης!


Την εικονογράφηση έχει αναλάβει η Βιβή Μαρκάτου.


Μπορείτε να αποκτήσε το βιβλίο σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Οι προπαραγγελίες γίνονται μέσω του site των εκδόσεων Φυλάτος πατώντας : 

ΕΔΩ!!!

Ή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο 2310 - 821622



Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, και ανυπομονώ να το διαβάσετε!


2 σχόλια: