Το Χαμένο Χαμόγελο της Καλλιόπης Φοξ - Γιώτα Φώτου

Το χαμένο χαμόγελο της Καλλιόπης Φοξ, είναι το μαγικό κλειδί που ανοίγει τις κλειδωμένες πόρτες του σχολείου. Στο δάσος, επικρατεί μια αναστάτωση, αφού οι μαθητές πηγαίνοντας για μάθημα, βρίσκουν τις πόρτες κλειστές και δεν μπορούν να μπουν μέσα. Μόνο το χαμόγελο της δασκάλας, της Καλλιόπης Φοξ, είναι ικανό να ανοίξει τις πύλες του σχολείου και να επαναφέρει την τάξη.

Ο δήμαρχος του δάσους, Αλκιβιάδης Λουπ, αρχίζει να ανακρίνει τους μαθητές και τους γονείς. Και ενώ στην αρχή κανείς δεν γνωρίζει τίποτε, στο τέλος όλοι λίγο πολύ έχουν συμβάλει σε αυτό! Θα καταφέρουν άραγε να επαναφέρουν το χαμόγελο της δασκάλας και να αντιληφθούν τα λάθη τους;


Το χαμένο χαμόγελο της Καλλιόπης Φοξ - Γιώτα Φώτου




Μια γλυκιά και τρυφερή ιστορία, γραμμένη από τη Γιώτα Φώτου, που αναφέρεται σε παιδιά ηλικίας 7-8 ετών, και σκοπό έχει να τα βοηθήσει να κατανοήσουν τον τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία του σχολείου. Η κοινωνική συμπεριφορά και η συναισθηματική κατάσταση , οι κανόνες που πρέπει οι μαθητές να ακολουθούν, και οι υποχρεώσεις που έχουν για την ομαλή τους ένταξη στα σχολικά θρανία κρύβονται πίσω από το μυστήριο του χαμένου χαμόγελου της Καλλιόπης Φοξ!

Το χαμένο χαμόγελο της Καλλιόπης Φοξ από τη Γιώτα Φώτου, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός και τη σειρά Βατόμουρο ( 7-8 ετών). Η εικονογράφηση είναι από τη Ναταλία Καπατσούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου