Τέσσερα ''μαγικά'' παραμύθια από τις Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική

Γειά και χαρά, Χαρά εδώ!

Τι κάνετε; Πώς είστε; Στο σημερινό post θα σας παρουσιάσω τέσσερα ''μαγικά'' παραμύθια, από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική!Το κάθε ένα από αυτά είναι ξεχωριστό και έχει να δώσει το δικό του μήνυμα! Πάμε να τα δούμε !

Τέσσερα ''μαγικά'' παραμύθια!    Συγγραφέας : Σταυρούλα Παγώνα
    Εικονογράφηση : Zafouko Yamamoto


Οι περιπέτειες της Βούλας στο Κόκκινο ΒιβλίοΈνα μικρό διασκεδαστικό παραμύθι, με τις περιπέτειες της Βούλας, μιας μικρής βούλας που ψάχνει με αγωνία και λαχτάρα να δει που...''ταιριάζει''! Ένα βιβλίο για τη διαφορετικότητα και την ανάγκη της ένταξης σε μια ομάδα, που στο τέλος όμως δίνει το μήνυμα του με έναν πολύ όμορφο και έξυπνο τρόπο!

*Επίσης με το QR CODE μπορείτε να ακούσετε το παραμύθι δωρεάν.

* Βρείτε το βιβλίο : ΕΔΩ!

     Συγγραφέας : Χρυσάνθη Τσιαμπαλή
     Εικονογράφηση : Μαριάννα Φραγκούλη

Οι Ζωγράφοι του Ουρανού

Ο Ήλιος ένα πρωινό πείσμωσε και τσακώθηκε με ένα παχουλό και γκρίζο συννεφάκι που στάθηκε μπροστά του. Αποφάσισε λοιπόν να κρυφτεί και να μην ξαναβγεί. Μέχρι που θα καταλάβει ότι κάνει λάθος και μετανιωμένος θα γυρίσει πίσω και θα σώσει τη γη από το σκοτάδι! Δεν είναι τυχαίο που πάντα μετά τη βροχή έρχεται ο ήλιος! Σε αυτό το παραμύθι θα μάθετε και το γιατί!


*Βρείτε το βιβλίο : ΕΔΩ!

    Συγγραφέας : Λίνα Μουσιώνη 
    Εικονογράφηση : Κατερίνα Βερούτσου

Το Μαγικό Κλειδί

 Η μικρή μας πρωταγωνίστρια είναι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και ψάχνει να βρει την έξοδο, τη μαγική λέξη, ή αλλιώς το μαγικό κλειδί, που θα τη βοηθήσει να δραπετεύσει και να πετάξει μακριά! Έχει δοκιμάσει τα πάντα, χωρίς αποτέλεσμα, μα η έξοδος είναι πολύ πιο εύκολη απ'ότι νομίζει! Αρκεί να μπορέσει να ξεστομίσει τη σωστή λέξη! Μια γλυκιά περιπέτεια φαντασίας, γραμμένη με πολύ όμορφο τρόπο που εξάπτει τη φαντασία των παιδιών μέσα από τις όμορφες εικόνες, όχι μόνο της εικονογράφησης αλλά και των λέξεων!

*Βρείτε το βιβλίο : ΕΔΩ!

    Θεοφάνης Θεοφάνους
    Εικονογράφηση : Ιωάννα Αθανασοπούλου

Αριάδνη, η νύχτα των πεφταστεριών

Η Αριάδνη, μια αράχνη που της αρέσει να πλέκει, έχει τόσα όνειρα και ευχές, αλλά ποτέ δεν προλαβαίνει τα πεφταστέρια, και καμία της ευχή δεν πραγματοποιείται ! Μέχρι που όλα θα αλλάξουν πολύ σύντομα χάρις στην πολύτιμη βοήθεια της, και όλα τα παιδιά θα δούνε τις ευχές τους να πραγματοποιούνται!

* Το βιβλίο περιλαμβάνει δραστηριότητες και ασκήσεις από την νηπιαγωγό Μελίνα Ιντζέ.

*Βρείτε το βιβλίο : ΕΔΩ

Τέσσερις μαγικές ιστορίες που περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου