My Boxes, Συνδρομητικά Κουτιά Βιβλίων / 'Drenaline Box

Γειά και χαρά, Χαρά εδώ!

Ένα ζεστό Σαββατοκυριάκο πέρασε και μας έκανε να καταλάβουμε πως μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι! Παραλία, καφές και άμμος στις πατούσες... Τι είναι αυτό που λέιπει από αυτό το σκηνικό; Τα βιβλία φυσικά! 




Στο σημερινό post θα σας παρουσιάσω μια πολύ ωραία ιδέα για τους λάτρεις των βιβλίων αλλά και των comics! Η MyBoxes είναι μια εταιρία που προσφέρει συνδρομητικά θεματικά κουτιά σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει βιβλία αλλά και fandom δώρα ανάλογα με το είδος του κουτιού που θα επιλέξετε!


Εγώ σαν λάτρης της αστυνομικής λογοτεχνίας επέλεξα το 'Drenaline Box 2, ένα κουτί που περιλαμβάνει 9 μυθιστορήματα αστυνομικής λογοτεχνίας και μια κούπα με ένα μήνυμα που όλοι οι βιβλιόφιλοι ταυτιζόμαστε!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι περιλάμβανε το κουτί μου, ποιά βιβλία είχε αλλά και τι άλλο μπορείτε να βρείτε στο site του MyBoxes.

Ανοίγοντας το κουτάκι βλέπει κανείς την παρακάτω εικόνα:


Και πάμε να δούμε τα 9 βιβλία που περιέχει το 'Drenaline Box 2 κουτάκι!

1. Jeff Lindsay - Τα Σκοτεινά Όνειρα του Ντέξτερ


Το μυθιστόρημα που ενέπνευσε την τηλεοπτική σειρα Ντέξτερ! Ο Ντέξτερ για όσους δεν γνωρίζετε είναι αναλυτής στα αιματολογικά κέντρα του Μαιάμι. Όμως όσο ευγενικός και ήσυχος φαίνεται, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό! Είναι παράλληλα ένας κατα συρροήν δολοφόνος, που έχει αποφασίσει να σκοτώσει όσους εγκληματίες δεν τιμωρούνται από την αστυνομία. Όμως, όλα ανατρέπονται όταν ένας δολοφόνος μιμείται τις κινήσεις του και τον τρόπο που σκοτώνει.

2. Ed Falco - Οικογένεια Corleone



Το μυθιστόρημα του Ed Falco, είναι βασισμένο σε ανέκδοτο σενάριο του Mario Puzo, μια ιστορία - προοίμιο του Νονού που παρακολουθεί τη ζωή του Βίτο Κορλεόνε και των παιδιών του όταν αυτά πήγαιναν σχολείο.

3. Harlan Coben - Τεκμήριο Ενοχής


Μια ανερχόμενη δημοσιογράφος κάνει μια τηλεοοπτική εκπομπή στην οποία παγιδεύει παιδόφιλους σε ζωντανή σύνδεση. Όταν θα παγιδέψει τον Ντάν Μέρσερ θα μπλέξει σε μια περιπέτεια πολύ μεγαλύτερη από όσο μπορούσε να φανταστεί. Είναι αθώος ή ένοχος; Η Γουέντι ξεκινάει την αναζήτηση της αλήθειας!

4. Elizabeth George - Χρεός Αίματος, μια υπόθεση του επιθεωρητή Λίνλει


Σε μια απομονωμένη έπαυλη στη Σκωτία μια ομάδα ηθοποιών συγκεντρώνεται για τις πρόβες. Το ίδιο όμως βράδυ η συγγραφέας του έργου δολοφονείται και ο επιθεωρητής Λίνλει έρχεται να λύσει την υπόθεση. Είναι η δέυτερη περιπέτεια του συγκεκριμένου επιθωρητή, η οποία μάλιστα έχει μεταφερθεί και στην μικρή οθόνη, σε σειρά από το BBC!


5. Jack Higgings - Παιχνίδια με το Διάβολο


Μετά το τέλος του Αμερικανικού Εμφυλίου, ο συνταγματάρχης Κλέι Φιτζέραλντ φεύγει από τις ΗΠΑ και επιστρέφει στη γενέτειρα του, στην Ιρλανδία. Εκεί όμως δε θα βρει τη γαλήνη που ζητάει, αφού ένας ακόμη εμφύλιος πόλεμος τον περιμένει, αυτή τη φορά ανάμεσα στους πλούσιους γαιοκτήμονες και τους φτωχούς αγρότες. Χωρίς να μπορεί να μείνει αμέτοχος, θα στραφεί με το μέρος των αγροτών και θα ξεκινήσει τη δική του επανάσταση.

6. David Baldacci - Ώρα Μηδέν


O Τζον Πούλερ, ερευνητής Εγκληματολογικών Ερευνών του Αμερικανικού Στρατού καλείται να διελευκάνει την αποτρόπαια δολοφονια μιας οικογένειας στη Δυτικά Βιρτζίνια. Εκεί θα πρέπει να συνεργαστεί με την ντετέκτιβ του τοπικού τμήματος και σύντομα θα αντιληφθεί ότι η μικρή και απομονωμένη κωμόπολη κρύβει πολλά κα σκοτεινά μυστικά.

7. Vince Flynn - Η Σκιά του Εκδικητή



Μια περιπέτεια εκδίκησης, στην οποία ο Μιτς Ραπ, μεταξύ τόσων οικογενειών θρηνεί θύματα στην τρομοκρατική επίθεση του 1988, στην Πτήση 103 της Pan Am. Αναζητώντας εκδίκηση θα εκπαιδευτεί και σύντομα θα μετατραπεί σε επαγγελματία δολοφόνο που στο διάβα του σπέρνει το θάνατο. Σύντομα όμως θα μετατραπεί σε κυνηγημένο και θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να μπορέσει να επιβιώσει. 

8. Sidney Sheldon - Ο Κυρίαρχος του Παιχνιδιού


Η Κέιτ Μπλάκγουελ μια γοητευτική, πετυχημένη και πλόυσια γυναίκα, γνωρίζει καλά πως να επιβιώνει ακόμα και από απόπειρες δολοφονίας. Είναι γνωστή ως ο κυριάρχος του παιχνιδιού, κάτι που όπως φαίνεται από τη νέα γενιά των Μπλακγουελ αναμένεται να αλλάξει πολύ σύντομα!

9. Iris Johansen - Φονικό Παιχνίδι


Μια ακόμη περιπέτεια, στην οποία πρωταγωνίστρια είναι η Ιβ Ντάνκαν, η οποία πρόσφατα έχει χάσει την κόρη της. Ο δολοφόνος που εμφανίζεται ξαφνικά στο προσκήνιο, φαίνεται να γνωρίζει πολλά για την Ιβ, και σε συνδυασμό με την εμμονή της μάνας να εντοπίσει την κόρη της, θα ξεκινήσει ένα παιχνίδι που θα βάλει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια της τη ζωή.

Αυτά ήταν τα βιβλία που είχε το κουτί από My Boxes, μαζί με μια κούπα!


Υπάρχουν κουτιά για διάφορες κατηγορίες, από comic, λογοτεχνικά μέχρι και σταυρόλεξα. Σίγουρα με τις προσφορές που κάθε κουτί έχει είναι μια συμφέρουσα επιλογή, και αποτελούν ιδανικό δώρο!


Εσείς θα αγοράζατε ένα τέτοιο κουτί; Ποιά κατηγορία θα επιλέγατε;

*Βρείτε το κουτί Drenaline Box 2 : εδώ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου